Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden har ordet

04 JAN 2021 18:35
2021 första nyhetsbrev !!
  • Uppdaterad: 04 JAN 2021 18:35

God fortsättning alla medlemmar!

Så var då 2020 till ända och 2021 har tagit sin början.

Vi som älskar vinter och skidåkning har önskat oss kyla och snö länge nu och tro´t eller ej, men det verkar som den önskan snart kan gå i uppfyllelse! Om kylan håller i sig så kanske, kanske vi kan komma på snö i slutet av denna veckan. Minus tre är den magiska gränsen för att vattnet ska bli till snö och Stig har stenkoll! Fullt ös nu på snökanonerna!

Planeringen av träning och tävling pågår och inom kort kontaktar tränarna sina respektive grupper om vad som händer framgent. När det gäller arbete i lift och café kommer info från gruppansvariga och den läggs även ut på hemsidan och på facebook.

Det äckliga lilla viruset då? Det ska helst inte få något större utrymme i denna text men det påverkar ofrånkomligen vår verksamhet med ändrade upplägg för träning, tävling, lift och för verksamheten i vår Snöflinga. Här behöver vi alla hjälpas åt. Det är en helt ny situation vi ställs inför och rådande rekommendationer är ofta inte helt glasklara. Vi får göra så gott vi kan-tillsammans.

Vi lämnar 2020 bakom oss, det har delvis varit ett riktigt skitår. Nu välkomnar vi 2021 som förhoppningsvis blir ett bättre och friskare och ett helt fantastiskt SKIDår!

Var rädda om er, vi syns snart i pisterna!

Styrelsen FAIK Slalom

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Falköpings AIK SLK - Skidor
Box 655
52121 Falköping

Kontakt:
Tel: 0706949225
E-post: This is a mailto link

Se all info