Hoppa till sidans innehåll

Telemark för FAIK i Schweiz

24 MAR 2021 19:01
Läs om Emma Brodén som tävlar i Telemark för FAIK Slalom i Schweiz
  • Skapad: 24 MAR 2021 19:01

Jag tränade med det schweiziska laget i Saas-Fee här i Schweiz i november. Sedan blev det en del träning själv och med mina skidlärarkollegor här hemma i Crans-Montana.

I januari körde jag mina första tävlingar; FIS-tävlingar i Thyon (som är en ort i Verbier-skidområdet för de som inte vet :) ). Tanken var sedan att köra andra FIS-tävlingar under säsongen, men eftersom de blev inställda p.g.a. pandemin så fick jag istället den otroliga chansen att köra både världscup och VM!

Så senaste två veckorna har det varit mycket häftiga tävlingar och en jättekul upplevelse att få köra med de bästa i världen. Jag hade väldigt tur att tävlingarna var i Schweiz, så det var inga problem med resor. Dock var jag enda svensk med, då det var för svårt för övriga i laget att komma p.g.a. pandemin.

Resultatmässigt gick det inte så bra, men det var ju min första säsong, så det viktigaste var att ha kul och lära sig mycket.

Nu är tävlingssäsongen slut, men jag ser redan fram emot nästa säsong! :)

 

Jag skickar en länk här med ett litet reportage om mig: https://www.skidor.com/Grenar/Telemark/Nyheter/Aktuellt-telemark/2021/vm-vinternarinteover 

 

Ha det så bra!

Med vänliga hälsningar Emma Brodén

Skribent: Thomas Karlsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Falköpings AIK SLK - Skidor
Box 655
52121 Falköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info