Hoppa till sidans innehåll

Till föreningar i Västra Götaland

27 MAR 2021 20:40
 • Skapad: 27 MAR 2021 20:40

Här kommer en hälsning från RF-SISU Västra Götaland med tips på utbildningar och föreläsningar som erbjuds inom kort hos oss. Vi har tagit med många tillfällen inom olika ämnen, som vänder sig till olika målgrupper i föreningen. Vi är tacksamma om du vill skicka vidare till de i er förening som kan vara intresserade och vill delta på någon av dessa tillfällen!

 

Om ni vill se på hela vårt utbud så hittar ni det i vår utbildningskalender, denna kalender får ni gärna länka till på er hemsida så att era  medlemmar kan hitta ett uppdaterat utbildningsutbud!

 

Kommande utbildningar och föreläsningar hos RF-SISU Västra Götaland:

För dig som är 60 år och äldre: NYHET!

Digital Senior Sport School – För dig som är 60 år och äldre, start 13 april - Vill du få ny inspiration till rörelse och matlagning? Då har du möjlighet att tillsammans med oss delta på Digital Senior Sport School! Vi träffas tisdagar under 5 veckor. Välj att delta vid ett eller flera tillfällen. Läs mer här.

 

För dig som administrerar IdrottOnline:

 • IdrottOnline Hemsida Grund, 8 april - Lär dig grunderna i hemsidan; Skapa webbsida, infoga bild och länk m.m. Läs mer här.
 • IdrottOnline Administration Grund, 14 april - Lär dig mer om medlemsregistret i IdrottOnline. Läs mer här.
 • IdrottOnline Administration Forts, 28 april - Lär dig rapportera LOK-stödsaktiviteter, rapportera utbildningstimmar till RF-SISU samt administrera avgifter i IdrottOnline. Läs mer här.
 • IdrottOnline Hemsida Forts, 5 maj - Fördjupning i hemsideverktyget; design, bild- och mediehantering m.m. Läs mer här.

 

För dig som är tränare, ledare, idrottsföräldrar m.fl:

 • Konsten att lära ut din idrott, 30 mars - Hur lär man ut sin idrott på bästa sätt när alla i gruppen är så olika? Hur skapar vi en inlärningsmiljö som sjuder av engagemang och nyfikenhet, en gemenskap där ALLA har möjlighet att utmanas och utvecklas? Läs mer här.
 • In or outside the box, 12 april - Bli utbildare i din förening och bidra till respekt och schysst kultur. Läs mer här.
 • Medspelare – Barnkonventionen i praktiken, 22 april - Bli workshopsledare för metoden ”Medspelare - Barnkonventionen i praktiken”. En metod för att förverkliga barns inflytande över sin träning i ett samarbete med Röda Korsets ungdomsförbund. Läs mer här.

 

För dig som är eller vill bli styrelsemedlem:

 • Föreningslivet – Så funkar det, 6 april - En utbildning om det svenska föreningslivet. Utbildningen är på lätt svenska. Läs mer här.
 • Föreningskunskap – Tema årsmöte, 12 april - En grundläggande utbildning i föreningskunskap med fokus på årsmöte. Läs mer här.
 • En engagerad valberedning, 27 april - Vad är viktigt att tänka på i valberedningsarbetet och hur hittar vi de som passar bäst i just vår föreningsstyrelse och hur jobbar vi strategiskt och effektivt? Läs mer här.

 

Trevlig helg!

 

 

Utbildningar med öppen anmälan når du via vår hemsidas kalender. Utbud för beställning av utbildning hem till föreningen samt affischer/inbjudningar att sprida/sätta upp hittar du här.

 

Lena Ramström, Idrottens utbildningar

 

RF-SISU Västra Götaland

Tel: 070-926 57 91 | E-post: This is a mailto link

Besöksadress: Mejerigatan 1, Göteborg

www.rfsisu.se/vastragotaland

 

Skribent: Thomas Karlsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Falköpings AIK SLK - Skidor
Box 655
52121 Falköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info