Hoppa till sidans innehåll

Ungdoms-MTB startar 25 april

09 SEP 2019 19:07
25 april startar Falköpings CKs barn- och ungdomsträning på Mösseberg.
  • Uppdaterad: 11 APR 2019 08:07

På torsdagar, enligt detta schema, håller cykelklubben MTB-träning på Mösseberg för barn och ungdomar födda 2012 och äldre. Alla tar med egen cykel och hjälmanvändning är obligatorisk.

Träningen består av korta slingor med fokus på teknik och att ha roligt tillsammans.

Alla får ett startnummer

Första gången ni kommer delas en informationsbroschyr ut. I den finns dekaler med startnummer kan du klistra fast på hjälmen och/eller cykelstyret.
När vi startar träningen så har vi en ”startlista” med alla nummer. Då sätter var och en ett kryss vid sitt startnummer. Då har vi enkel koll på vem som kommer på träningen.

Ge oss tre chanser!

Tycker du fortfarande att cykling är roligt? Då får du gärna bli medlem i Falköpings Cykelklubb! Kostnaden för en ungdom är 200 kr/år.
Läs mer på www.falkopingsck.se om hur du blir medlem och vilka förmåner du har som medlem. 

Aktiva Facebookgrupper

Vi skriver gärna i våra FB-grupper om träningar och cykling. Som medlem har du samma möjlighet att skriva och få svar på era frågor, fixa samåkning till träningar och tävling mm.

Cykla med på träningen

Vi ser gärna att du som förälder också blir engagerad i klubben. Du får gärna cykla med längst bak (eller fram!) i någon av grupperna och se till att alla ungdomar får ett bra träningspass. Det är inget krav men ju fler vi är som delar på arbetet desto lättare är det att få en bra träning för din och andras ungdomar.
De uttalade ledarna tar fullt ansvar för träningsupplägg och val av rundor. Du får i så fall endast en roll som sällskap och en trevlig naturupplevelse på köpet.

Skribent: Håkan Gustafsson
Epost: This is a mailto link
 
   Klubblokal
Eriksgatan 4
521 35 Falköping

 


 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Postadress:
Falköpings CK - Cykel
Håkan Gustafsson, Bengt Heljesgatan 4
52140 Falköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info