Hoppa till sidans innehåll

Påskläger Motocross


Påskläger Motocross 19-20 April 2019

Nu är det dags igen för lite Påskläger.

Information

För att en anmälan ska vara giltig så ska man betala en anmälningsavgift till angivet bankgiro nedan eller vårat swish nummer. Annars är inte anmälan giltig. Man kan förbeställa luncher (Husmanskost) och det väljer man här i anmälan hur många lunch/dag man vill köpa, skriv även med om det är någon allergi. Vill man köpa till el till husvagn eller liknande så väljer man även det i anmälan här nedan. Vi har ett max på 20 st förare/klass. Vid fler hamnar dessa som reserver och kan sedan flyttas upp vid återbud.

Föraren måste visa upp en giltig licens för att få vara med. Detta kommer att kontrolleras när man anmäler sig på plats.

Klasser

- 65 cc Guldhjälm

- 85 cc Guldhjälm

- 85 cc Ungdom

- 125 cc / MX2U

- 125 cc + J S E

Om vädret inte är med oss när lägret är kommer vi att behöva ändra datum för lägret. Skulle det vara så kommer vi att skriva med det i det utskick som kommer framöver. Vid frågor hänvisar vi er i första hand till This is a mailto link eller till Sven-Erik Olsson på 0705-122308.

 

Kostnader

Anmälningsavgift: 100:-/förare. Betalas i samband med anmälan till Bankgiro 5252-2323 & märk betalningen med namnet på föraren samt Påskläger. Man kan även använda sig av swish för att betala anmälningsavgiften. Öppna isf Swish appen och scanna QR koden nedan.

Swish

Total Lägerkostnad: 1200:-/förare. (Anm.avg. + Läger). Lägerkostnaden betalas på plats, helst via Swish).

Lunch: 75:-/lunch (Väljs i anmälan, betalas på plats).

Elplats: 100:-/Eckipage (Väljs i anmälan, betalas på plats).

PM kommer att skickas ut till samtliga deltagare strax innan Påsk. En lista med deltagare kommer även att publiceras här på hemsidan och uppdateras löpande. Anmälan sker via formuläret här nedan.

Vi hoppas på fullt startfällt!!

Välkomna till Falköpings MK

Tvingande fällt är markerat med *

  
 
 
 

Påskläger

Förklaring av färgkoder i kalendern

Klicka på bilden...

Färgkuber

Facebook

 VC

 MRC

LoTS 

Svemo TA

RF 

SISU  

 

 

 

 

 

Postadress:
Falköpings MK
Box 111
52102 Falköping

Kontakt:
Tel: 0704063120
Fax: 051516565
E-post: This is a mailto link

Se all info