Hoppa till sidans innehåll

Det planerade årsmötet den 15 maj ställs in!

2018-05-09 23:10
Vi har inte kunnat få ihop några förslag till ny styrelse
  • Uppdaterad: 2018-05-09 23:10

Det planerade årsmötet den 15 maj ställs in!

Vi har inte kunnat få ihop några förslag till ny styrelse och alternativen till fortsatt verksamhet har vi inte kunnat ta fram. Vi tror att det bästa är att vi skjuter årsmötet framåt hösten. Enligt stadgarna så har vi möjlighet att lägga årsmötet senast utgången av november månad, men så länge avser vi inte att vänta.

Vi tycker också att arbetet med SM förberedelserna bör prioriteras och efter ett genomfört SM så kanske läget ser annorlunda ut med ev. ökat intresse att driva verksamheten vidare.

Vidare så kommer GDPR, det som ersätter personuppgiftslagen från 25 maj, att även påverka oss. Vi kommer framöver återkomma med den information som SVEMO tagit fram till samtliga föreningar, för att förmedla till er. Kort handlar det om att era personuppgifter endast skall finnas hos oss för att vi, oss emellan, skall kunna uppfylla våra åtaganden som förening och medlem, vi skall informera er om vilka uppgifter vi använder och vem som har tillgång till dom och vart dom finns, etc.

I närtid innan vi gjort detta så kan det innebära att vi rensar vårt medlemsregister från er som inte betalat medlemsavgiften, i första hand. Så vill ni fortsätta att vara medlem och få kommande information om årsmötet, SM arrangemanget mm så betala in avgiften omgående, 25 maj städas registren.

Mvh Mikael och Göran

 

Information om avgifter finns på hemsidan

Skribent: Mikael Eriksson
Epost: Adressen Gömd

// ]]>

KrokomMX

// ]]>

Postadress:
Fältjägarna EF - Motorcykel och Snöskoter
Åsa Olofsson, Krondikesvägen 36A
83147 Östersund

Kontakt:
Tel: 0738333851 Marcus sekr
E-post: This is a mailto link

Se all info

Sponsorer

Sandbergs

 ICA

 Motorhuset

Kilremslagret