Hoppa till sidans innehåll

Miljö


Miljöpolicy Fältjägarna Enduroförening

 

All vår verksamhet ska präglas av starkt miljötänkande. Med hänsyn till miljöeffekter både på lång och kort sikt, ska vi verka för en god miljö, ur sunda och ekonomiska aspekter.

Vi ska anpassa oss till samhällets krav, där myndigheternas krav är lägsta nivå, för den miljöanpassning vi ska bedriva för vår anläggning.

Miljöhänsyn skall tas i varje beslut på alla nivåer inom klubben. Vi ska arbeta förebyggande genom hushållning av råvaror och energi samt mot minskande av miljöstörande utsläpp.

För en verksamhet med mindre miljöpåverkan. Hänsyn skall tas till natur och kulturvärden samt kretsloppets principer. Genom att tydligt informera de som vistas på anläggningen om vår policy, ska vi arbeta för att påverka attityder och värderingar mot ett bättre miljötänkande och bestående beteendeförändringar.

En öppen dialog ska föras angående verksamhetens miljöpåverkan till medlemmar under tränings och tävlings arrangemang, vid årsmötet, myndigheter vid ansökan av tävlingstillstånd samt vid miljörevision, olika intressenter t.ex. sponsorer.

Vi strävar att ständigt förbättra och utveckla vår verksamhet.

Östersund 2017-01- 26

Göran Bengtsson Ordförande

Uppdaterad: 27 JAN 2017 22:25 Skribent: Staffan Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Fältjägarna EF - Motorcykel och Snöskoter
Åsa Olofsson, Krondikesvägen 36A
83147 Östersund

Kontakt:
Tel: 0738333851
E-post: This is a mailto link

Se all info

Sponsorer

Sandbergs

 ICA

 Motorhuset

Kilremslagret