Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till tävling


Du anmäler dig själv till de tävlingar du ska köra på www.swecyclingonline.se. Tävlingar till Swecup kan ni anmäla till Martina Hylén på e-post: This is a mailto link. Anmälningsavgiften kommer då att faktureras klubben. Ange namn och klass.

OBS! Gäller enbart för barn och ungdomar. 

Du betalar även din startavgift själv i samband med anmälan (om det inte ska faktureras direkt till klubben) och sparar kvittot.

Falu CK betalar inte startavgift för veteran- och sportklasser. (Undantaget Veteranklasserna på SM). I de fall arrangörsklubben fakturerar startavgiften skickar vi ut en faktura till berörda i slutet av säsongen. Klubben ersätter inte motionslopp, förutom Cykelvasan för klubbens barn och ungomar. 

Se Förmåner & Skyldigheter för övrig information om ersättning för licens, anmälningsavgifter och resor.

Ansökan om ersättning för licens, anmälningsavgifter och resor ska göras med hjälp av de bifogade mallarna som finns under fliken Förmåner & Skyldigheter.

Falu CK betalar 2020 ut ersättningen för anmälningsavgifter efter avslutad säsong. Reseersättningen betalas ut EN gång per år och det efter avslutad säsong för alla grenar. Ansökan om reseersättning för 2020 års tävlingar skall vara inne senast 14 december 2020. För MTB och Landsväg skall ansökan av anmälningsavgifter vara inne senast 1 november 2020. Ansökningar av anmälninsavgifter för CX-säsongen skall vara inne senast 14 december 2020. Ansökningar som inkommer efter senast datum för respektive ansökan, kommer INTE att betalas ut, inte heller kommer ansökningar som inte använt mallarna korrekt betalas ut. För att kunna kvittera ut ersättning för anmälningsavgifter och milersättning krävs att du eller din familj har hjälpt till under Långa Lugnet, Lugnet XCO eller CX-pokalen. 

För att kunna få ut ersättning för anmälningsavgifter krävs att kvitton finns bifogade i ansökan. Inga kvitton, inga pengar!

TIPS FRÅN COACHEN! Fyll löpande under året i både ansökan för anmälningsavgifter och ansökan för reseersättning, då är det bara att trycka på knappen när det är dags att skicka in. 

Uppdaterad: 30 JAN 2020 08:46 Skribent: Styrelsen

Logo 

 

  Bioracer 

Ormsalva

 FFV_logo_kvadrat_vit_72

 

CRAMO_CMYK

 

Hagstro¦êmska_Logotyp_Gul

ica_maxi

dalabataljon

Drg.heraldisk

 

 

Postadress:
Falu CK - Cykel
c/o Anette Löfgren, Jesper Svedbergsvägen 27
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info