Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till tävling


Du anmäler dig själv till de tävlingar du ska köra på www.swecyclingonline.se. Tävlingar till Swecup MTB och MTB SM kan ni anmäla till Martina Hylén på e-post: This is a mailto link. Anmälningsavgiften kommer då att faktureras klubben. Ange namn och klass. OBS Gäller enbart för barn och ungdomar. 

Du betalar även din startavgift själv i samband med anmälan (om det inte ska faktureras direkt till klubben) och sparar kvittot.

Falu CK betalar inte startavgift för veteran- och sportklasser. (Undantaget Veteranklasserna på SM). I de fall arrangörsklubben fakturerar startavgiften skickar vi ut en faktura till berörda i slutet av säsongen. Klubben ersätter inte motionslopp, förutom Cykelvasan för klubbens barn och ungomar. 

Se Förmåner & Skyldigheter för övrig information om ersättning för licens, anmälningsavgifter och resor.

Ansökan om ersättning för licens, anmälningsavgifter och resor ska göras med hjälp av de bifogade mallarna som finns under fliken Förmåner & Skyldigheter.

Falu CK betalar 2018 ut ersättningen för anmälningsavgifter och reseersättning efter avslutad säsong. För MTB och Landsväg skall ansökan vara inne senast 4 november 2018. Ansökningar för CX-säsongen skall vara inne senast 15 februari. Ansökningar som inkommer efter 4 november 2018 för MTB och Landsväg och 15 februari 2019 för CX, kommer INTE att betalas ut, inte heller kommer ansökningar som inte använt mallarna korrekt betalas ut. För att kunna kvittera ut ersättning för anmälningsavgifter och milersättning krävs att du eller din familj har hjälpt till under Långa Lugnet, Lugnet XCO eller CX-pokalen. 

För att kunna få ut ersättning för anmälningsavgifter krävs att kvitton finns bifogade i ansökan. Inga kvitton, inga pengar!

Uppdaterad: 30 APR 2018 13:21
Skribent: Jörgen Sundgren

medlem falu ck

Bioracer

 

Ormsalva

 

yrkesakademin_grund

 

Sahlanders logo 4-färg

 

FFV_logo_kvadrat_vit_72

 

CRAMO_CMYK

 

Hagstro¦êmska_Logotyp_Gul

ica_maxi

Biketown

 

dalabataljon

Drg.heraldisk

Postadress:
Falu CK - Cykel
c/o Anette Löfgren, Jesper Svedbergsvägen 27
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info