Hoppa till sidans innehåll

Förmåner & Skyldigheter


 

Som medlem i Falu CK så har du rabatt hos de lokala cykelbutikerna

  • Cykel & Fjäll: 10% på tillbehör (plus att de har en bonusstege upp till 5% på det man handlar för)
  • Biketown: 15% på tillbehör och 10% på cyklar
  • Cykelcentrum (Borlänge): 15% på tillbehör

Ersättning för licensavgift

Falu CK ersätter licensavgiften för barn, ungdomar och juniorer samt Elitklass. Licensavgiften återbetalas efter 3 genomförda cykeltävlingar under säsongen (ej Dalaserie/Dalacupp).

Använd följande mall vid ansökan om ersättning: Betald licensavgift 2018.docx

Ersättning för anmälningsavgifter

Falu CK ersätter anmälningsavgifter för barn, ungdomar och juniorer. Anmälningsavgifter för Elitklass ersätts med upp till 300 kr/tävling. Även anmälningsavgifter till tävlingar i utlandet med UCI-status ersätts av klubben.

Eventuella efteranmälningsavgifter ersätts ej. Under Undantag från ersättning och Skyldigheter framgår vilka övriga regler som gäller för utbetalning av ersättning.

Använd följande mall vid ansökan om ersättning: Betalda anmälningsavgifter 2018.docx

Ersättning för resor

Falu CK ersätter resor till och från tävlingar med 7 kr/mil upp till max 3000 kr/kalenderår. 

Endast den person som står för transporten (fordonet) får ansöka om milersättning. Under Undantag från ersättning och Skyldigheter framgår vilka övriga regler som gäller för utbetalning av ersättning.

Använd följande mall vid ansökan om ersättning: Reseräkning 2018.docx

Övriga ersättningar

Falu CK ger 100 kr i ersättning vid köp av kortärmad klubbtröja (gäller samtliga modeller av kortärmade cykeltröjor med Falu CK tryck). Ersättningen dras av vid köp i webbshoppen.

Undantag från ersättning

Falu CK ersätter inte anmälningsavgifter och resor för:

  • Motionslopp (exempelvis Cykelvasan ovsett ålder)
  • Veterancyklister (undantaget SM)
  • Motionscyklister

Om du är anmäld till en tävling som klubben betalar, så blir du skyldig att betala anmälningsavgiften till klubben om du inte startar. Undantag gäller vid sjukdomsfall eller dylikt. Viktigt då att meddela oss orsaken till att du inte startat.

Skyldigheter

Som medlem i Falu CK ska du betala medlemsavgift varje år.

Du ska följa klubbens föreningspolicy.

Du ska hjälpa till under klubbens arrangemang.

I första hand är det Långa Lugnet som lägger grunden till klubbens ekonomi. Därför är det av största vikt att alla medlemmar ställer upp helhjärtat under detta arrangemang, så att vi kan få fortsatt förtroende att arrangera Långa Lugnet som en del av Långloppscupen.

Falu CK betalar 2018 ut ersättningen för anmälningsavgifter och reseersättning efter avslutad säsong. För MTB och Landsväg skall ansökan vara inne senast 4 november 2018. Ansökningar för CX-säsongen skall vara inne senast 15 februari. Ansökningar som inkommer efter 4 november 2018 för MTB och Landsväg och 15 februari 2019 för CX, kommer INTE att betalas ut, inte heller kommer ansökningar som inte använt mallarna korrekt betalas ut. För att kunna kvittera ut ersättning för anmälningsavgifter och milersättning krävs att du eller din familj har hjälpt till under Långa Lugnet, Lugnet XCO eller CX-pokalen. För att få ut Reseersättningen som är på max 3000:-/kalenderår, krävs det att du hjälp till på en av våra tävlingar. Har du dessutom varit med och hjälpt till på ytterligare en av tävlingarna så kan man då få ytterligare 1000:- i resersättning och har du varit med och hjälpt till på ALLA tre tävlingarna kan du kvittera ut 2000:- extra utöver maxbeloppet på 3000:- i resersättning, alltså 5000:-. Detta förutsatt att du kommer upp i det beloppet i körda mil till tävlingarna. 

För att kunna få ut ersättning för anmälningsavgifter krävs att kvitton finns bifogade i ansökan. Inga kvitton, inga pengar!

Ansökan om ersättning ska skickas till: This is a mailto link

Uppdaterad: 09 JUL 2018 15:17
Skribent: Jörgen Sundgren

Postadress:
Falu CK - Cykel
c/o Anette Löfgren, Jesper Svedbergsvägen 27
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info