Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift 2020

26 JAN 2020 20:01
Då har det blivit dags att betala in Medlemsavgiften för medlemskap i Falu CK 2020. SENAST den 28/2-2020 skall den vara betald.
  • Skapad: 26 JAN 2020 20:01

Vi hade när säsongen förra året överfulla grupper och ett underskott på Tränare/Ledare/Hjälpande föräldrar. För att kunna se hur läget ligger inför denna säsong så har vi i år beslutat att tidigarelägga inbetalningen av Medlemsavgiften för 2020.

För att de barn och ungdomar som deltog i träningsverksamheten 2019 (DET ÄR ALLA NI SOM FÅR DETTA MAIL) skall vara garanterad sin plats även i år så skall Medlemsavgiften i år vara inbetald SENAST den 28/2-2020. Detta för att vi i dagsläget inte tar in fler barn och ungdomar så som läget ligger just nu och att vi utefter hur många som väljer att betala in även i år i god tid innan årets träningsgrupper drar igång ska kunna se vilka som fortfarande är intresserade av att fortsätta träna med Falu CK.

Så JÄTTEVIKTIGT ALLTSÅ ATT OM ERA BARN HAR FÖR AVSIKT ATT FORTSÄTTA CYKLA MED FALU CK ÄVEN I ÅR. DÅ VILL VI HA MEDLEMSAVGIFTEN PÅ VÅRAT BG 5403-0150 SENAST 28 FEBRUARI 2020.

VIKTIGT VID INBETALNINGEN ÄR ATT ANGE NAMN OCH PERSONNUMMER PÅ ALLA SOM INBETALNINGEN AVSER!

På Årsmötet som var den 21/1-20 så beslutades att behålla avgiften på 300 kr/Enskild medlem. Men det beslutades oxå om att lägga till en medlemsavgift och det var ett medlemskap för föräldrar till betalande barn och ungdomar.
Så har du barn- och/eller ungdomar som betalar 300 kr i medlemskap så kan du som förälder oxå välja att skaffa ett medlemskap i föreningen för 100 kr/år och du har då samma förmåner som de medlemmar som betalar 300 kr/år. Men förutsättningen som sagt för att kunna lösa detta medlemskap är att man har minst ett barn eller ungdom som betalar 300 kr/år.

Vi fortsätter oxå att befria våra Tränare/Ledare/Hjälpande föräldrar från Medlemsavgift, dessa blir automatiskt medlem i Falu CK utan att behöva betala 300 kr. Det bjuder vi på för att de ställer upp för verksamheten under året.

ÄR DU FÖRÄLDER OCH KAN TÄNKA DIG ATT STÄLLA UPP SOM HJÄLPANDE FÖRÄLDER I NÅGON AV VÅRA GRUPPER, DÅ SKICKAR DU ETT MAIL TILL DENNA ADRESS OCH BERÄTTAR DET. DÅ FÅR DU AUTOMATISKT ETT MEDLEMSKAP I FALU CK.

Likaså är ju våra Hedersmedlemmar oxå befriade från Medlemsavgiften.

OBS! TRÄNINGSAVGIFTEN BETALAS IN EFTER ATT TRÄNINGARNA DRAGIT IGÅNG. MER INFO OM DET KOMMER LÄNGRE FRAM.

HAR NI NÅGRA FRÅGOR OCH FUNDERINGAR SÅ TVEKA INTE ATT HOJTA TILL PÅ DENNA MAILADRESS: This is a mailto link

Mvh

Styrelsen Falu CK

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

 

  Bioracer 

dalabataljon

Drg.heraldisk

 

 

Postadress:
Falu CK - Cykel
c/o Anette Löfgren, Jesper Svedbergsvägen 27
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kassor@falucykelklub...

Se all info

RF-SISU

Antidoping

Intersport Logo

Rightforbike