Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgiften 2022

02 FEB 2022 20:17
Då har det blivit dags att betala in Medlemsavgiften för medlemskap i Falu CK 2022. SENAST den 28/2-2022 skall den vara betald.
  • Uppdaterad: 02 FEB 2022 20:17

Vi hade när förra säsongen var slut, överfulla grupper och ett underskott på Tränare/Ledar och Hjälpande föräldrar.

För att kunna se hur läget ligger inför denna säsong så behöver vi få in medlemsavgiften senast den 28/2 för att kunna se hur läget ligger och hur många medlemmar vi har inför denna säsong. 


För att de barn och ungdomar som deltog i träningsverksamheten 2021 skall vara garanterad sin plats även i år så skall Medlemsavgiften i år vara inbetald SENAST den 28/2-2022. Detta för att vi i dagsläget inte tar in fler barn och ungdomar så som läget ligger just nu och att vi utefter hur många som väljer att betala in även i år i god tid innan årets träningsgrupper drar igång ska kunna se vilka som fortfarande är intresserade av att fortsätta träna med Falu CK.

SÅ JÄTTEVIKTIGT ALLTSÅ ATT OM ERA BARN HAR FÖR AVSIKT ATT FORTSÄTTA CYKLA MED FALU CK ÄVEN I ÅR. DÅ VILL VI HA MEDLEMSAVGIFTEN PÅ VÅRAT BG 5403-0150 SENAST 28 FEBRUARI 2022.

VIKTIGT VID INBETALNINGEN ÄR ATT ANGE NAMN OCH PERSONNUMMER PÅ ALLA SOM INBETALNINGEN AVSER!

Falu CK är en förening som har valt att inte sälja Bingolotter, Ljus, Strumpor eller andra saker. Vi har istället valt att fokusera och bedriva vår verksamhet genom det som våra egna arrangemang genererar. Men för att genomföra dessa arrangemang så förutsätter det att ALLA medlemmar/föräldrar ställer upp och hjälper till.

På Årsmötet som var den 20/1-22 så beslutades att behålla avgiften på 300 kr/Enskild medlem och det beslutades oxå om att behålla medlemsavgiften på 100kr för föräldrar till betalande barn och ungdomar. Men det förutsätter att vi verkligen får alla att hjälpa till på våra arrangemang så att vi kan genomföra dem på ett tillfredsställande sätt, så att de generarar en vinst tillbaka till föreningen. Så anteckna redan nu helgen 17-19/6 då Falun kommer stå som värd för XCE världscupen, samt Lugnet XCO.

Så har du barn- och/eller ungdomar som betalar 300 kr i medlemskap så kan du som förälder oxå välja att skaffa ett medlemskap i föreningen för 100 kr/år och du har då samma förmåner som de medlemmar som betalar 300 kr/år. Men förutsättningen som sagt för att kunna lösa detta medlemskap är att man har minst ett barn eller ungdom som betalar 300 kr/år.

Vi fortsätter oxå att befria våra Tränare/Ledare/Hjälpande föräldrar från Medlemsavgift, dessa blir automatiskt medlem i Falu CK utan att behöva betala 300 kr. Det bjuder vi på för att de ställer upp för verksamheten under året.

ÄR DU FÖRÄLDER OCH KAN TÄNKA DIG ATT STÄLLA UPP SOM HJÄLPANDE FÖRÄLDER I NÅGON AV VÅRA GRUPPER, DÅ SKICKAR DU ETT MAIL TILL DENNA ADRESS OCH BERÄTTAR DET. DÅ FÅR DU AUTOMATISKT ETT MEDLEMSKAP I FALU CK.

Likaså är ju våra Hedersmedlemmar oxå befriade från Medlemsavgiften.

OBS! TRÄNINGSAVGIFTEN BETALAS IN EFTER ATT TRÄNINGARNA DRAGIT IGÅNG. MER INFO OM DET KOMMER LÄNGRE FRAM.

HAR NI NÅGRA FRÅGOR OCH FUNDERINGAR SÅ TVEKA INTE ATT HOJTA TILL PÅ DENNA MAILADRESS: This is a mailto link

Mvh

Styrelsen Falu C

Skribent: Anette Löfgren
E-post: Adressen Gömd

 

  Bioracer 

dalabataljon

Drg.heraldisk

 

 

Postadress:
Falu CK - Cykel
c/o Anette Löfgren, Jesper Svedbergsvägen 27
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kassor@falucykelklub...

Se all info

RF-SISU

Antidoping

Intersport Logo

Rightforbike