Hoppa till sidans innehåll

Nystart för träningen

16 AUG 2020 21:31
Måndag 17 augusti drar ordinarie träningar igång igen efter sommarens ledigheter. Samtliga grupper återgår till tiden 18:00 på Lugnet. Samlingsplatserna är fortsatt utspridda, kolla var på kartan din respektive grupp träffas.
  • Uppdaterad: 16 AUG 2020 21:31

Träningens längd är densamma under hösten som den var innan sommaruppehållet.

Här hittar du kartan med de olika gruppernas samlingsplats. 

Cykeln ska vara genomgången och ha fungerande bromsar och växlar. En slang ska alltid finnas med i ryggficka eller i sadelväskan. Om väderprognosen ser darrig ut är det bra att packa ned en tunn regnjacka. 

För att minska biltrafiken runt klubblokalen uppmanar vi dig som kommer i bil att parkera på stora parkeringen utanför ishallen. 

Vi vill att barnen har sina föräldrar med fram till att samling och avfärd är avklarad, -detta är extra viktigt när säsongen och samlingsplatsen för respektive grupp är delvis ny. 

Som tidigare gäller att vi håller avstånd till varandra och att vid minsta symptom på det ena eller andra stannar man hemma! Påminn barnet om att dricka enbart ur sin egen flaska. 

Vi delar Lugnet med mängder av andra utövare, det senaste tillskottet är asfaltsbanan där det åks både inlines, rullstol och rullskidor. Var försiktig när du ska korsa asfalten då det går ruskigt fort för de som kommer uppifrån. 

Välkommen!

Skribent: Stefan Carlsson
E-post: Adressen Gömd

 

  Bioracer 

dalabataljon

Drg.heraldisk

 

 

Postadress:
Falu CK - Cykel
c/o Anette Löfgren, Jesper Svedbergsvägen 27
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kassor@falucykelklub...

Se all info

RF-SISU

Antidoping

Intersport Logo

Rightforbike