Hoppa till sidans innehåll

Säsongsstart 19/4 kl.18.00

15 APR 2021 16:42
Så var det dags att dra igång årets cykelsäsong. På måndag 19:e april kl.18.00 startar Falu CK träningarna på Lugnet. Alla grupper startar 18.00. Träningstider samt mycket annan information hittar ni på hemsidan.
  • Uppdaterad: 15 APR 2021 16:42

De olika Grupperna

Ni kommer få ett mail från ledarna i Era grupper med information om vilken grupp era barn tillhör denna säsongen. Det är inte säkert att gruppen har samma namn och färg i år, så var uppmärksam på detta. Titta på bifogad karta för att se var respektive grupp har sin samlingspunkt.

Utrustningen

Kom ihåg att se över så Era barn har cyklar som fungerar samt hjälmar som passar och sitter bra.

Här på Hemsidan under ”Tips till föräldrarna” hittar ni tydlig information som kan vara bra att gå in och ta del av om man är osäker. VIKTIGT! Se till att barnen har med en slang till träningarna som passar just deras cykel, i fall det skulle bli punktering. Tränarna har verktyg för att laga punkteringen, men då alla barn har olika cyklar, så kan inte tränarna åka runt med 100 olika slangar i ryggsäcken, utan se till att barnen har med en som passar just deras cykel.

Klubbkläder

Under måndagens träning kommer det även att finnas möjlighet att köpa av klubbens kläder som finns i lager samt mössor, buffar, t-shirts m.m Plats för detta är under balkongen vid våran klubblokal.

För Er som önskar köpa Falu CK kläder så kommer klädshoppen hos Bioracer att vara öppen 15-22 april och beräknad leveranstid är ca 5 veckor. 

Frågor och funderingar

Vi kommer finnas på plats från 17.30 vid klubbhuset på måndag om ni har frågor. Med tanke på Corona så kommer vi inte ha någon gemensam information på plats utan vi hänvisar till hemsidan för information. Ni kan även följa Falu CK på Facebook där viss information läggs ut.

 Samlingsplatser

Samlingsplatser 2021

Skribent: Anette Löfgren
E-post: Adressen Gömd

 

  Bioracer 

dalabataljon

Drg.heraldisk

 

 

Postadress:
Falu CK - Cykel
c/o Anette Löfgren, Jesper Svedbergsvägen 27
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kassor@falucykelklub...

Se all info

RF-SISU

Antidoping

Intersport Logo

Rightforbike