Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen söker härligt engagerade personer!!!

06 OKT 2019 17:16
Falu Cykelklubb en av Sveriges ledande cykelklubbar söker ledamöter till styrelsen, samt härligt engagerade personer som kan tänka sig att bidra i någon av våra olika kommittéer.
  • Skapad: 06 OKT 2019 17:16

Falu Cykelklubb en av Sveriges ledande cykelklubbar söker ledamöter till styrelsen, samt härligt engagerade personer som kan tänka sig att bidra i någon av våra olika kommittéer. Skicka gärna in förslag på lämpliga personer till: This is a mailto link

Det bästa är om man föreslår sig själv, men det går även bra att föreslå andra så valberedningen kan kontakta dem.

För att vår förening ska fungera behövs så klart en fungerande styrelse. Till Årsmötet som är i januari har vi ett par ledamöter som har valt att lämna sina poster, så de platserna behöver vi fylla. Men vi skulle också vilja starta upp lite olika kommittéer som håller i lite olika saker i klubben.

Vad förväntas av dig som ledamot eller kommittémedlem? Man behöver framförallt ha ett intresse och engagemang för att utveckla Falu Cykelklubb till en ännu bättre cykelklubb. Vi vet att det finns många goda idéer där ute, men det är väldigt få av dem som idag blir verklighet. Anledningen till det är att vi idag är för få för att ha möjlighet att kunna driva igenom dem. För att kunna få en riktigt bra cykelklubb i världsklass så behövs många ideella krafter och där är vi inte idag. Men ju fler vi skulle vara desto enklare och roligare skulle det vara och var och en skulle inte behöva göra så stora uppoffringar för att det skulle bli verklighet. Men idag är det långt från idé till verklighet. Så känner du att du är rätt man eller kvinna och har en härlig energi att bidra med, så tveka inte att höra av dig. Att sitta i styrelsen är inte något avancerat och tungt uppdrag, det handlar om några möten per år och lite mailkontakt. Likaså gäller för kommittéarbetet.

Vad behöver man inte för att kunna bidra? Man behöver inte vara eller ha varit cyklist på elitnivå, ha ett starkt kontaktnät i klubben eller ha barn som tränar i klubben. Det finns goda möjligheter att bidra ändå.

Det vore helt underbart om det rasslar till lite nu och styrelsen fylls på och vi kan sätta samman ett par olika fungerande kommittéer. Tänk nu inte att Någon Annan kan fixa detta för Någon Annan finns inte i våran förening… vi behöver dig!!!

 

Med Hjärtlig Hälsning

Falu Cykelklubbs Styrelse

Skribent: Anette Löfgren
Epost: Adressen Gömd

 

  Bioracer 

dalabataljon

Drg.heraldisk

 

 

Postadress:
Falu CK - Cykel
c/o Anette Löfgren, Jesper Svedbergsvägen 27
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kassor@falucykelklub...

Se all info

RF-SISU

Antidoping

Intersport Logo

Rightforbike