Hoppa till sidans innehåll

Vill du ha inspiration i höstmörkret?

03 NOV 2021 15:42
I samband med årets ledarträff bjuder Falu CK även in sina övriga medlemmar till en inspirationsföreläsning med Jonas Hagström.
  • Uppdaterad: 03 NOV 2021 15:42

Jonas Hagström är entreprenör, företagare och inspiratör som blivit nominerad till årets företagare och årets eldsjäl.

Jonas föreläser om motivation och inre styrka. Föreläsningen ”Små medel blir stora handlingar” handlar om att vi alla kan göra skillnad, både för andra men även för oss själva.  I Jonas värld finns inte påståenden som ”det där går aldrig” eller ”du kommer aldrig få det där att fungera”.  Med en och annan tankeställare och knuff i rätt riktning kan även du göra förändringar för att förbättra och förnya både dig själv, din arbetsplats eller föreningen du är engagerad i.  Alla kan göra någonting-det gäller bara att våga börja. 

Vi tror även att våra ungdomar från ca13 år och uppåt kan ha glädje av denna föreläsning.

Efter föreläsningen kommer det finnas möjlighet för den som vill att stanna kvar på en 3-rätters middag kl.19.30. Priset för middagen är Vuxna 300kr Ungdom 150kr. Betalning av middag görs i samband med anmälan till vårat BG 5403-0150. OBS! Ange vem/vilka betalningen avser.

För att veta hur många som kommer vill vi att du anmäler dig via länk nedan innan den 14 november. Du som t.ex är ledare och redan har fått inbjudan via e-mail med lite andra hålltider  anmäler dig så som det stod i det e-mailet. Denna anmälningslänk gäller alla övriga som INTE fått en inbjudan via mail.

När: fredagen den 26 november.
Tid: Kl 18:15-19:15
Plats: Scandic Lugnet
Vem: Falu CK medlem från 13 år.
Länk till anmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfc4EkFmc5krRDMZVSs1VOfn-pNsjX4rhu-yxTN7-CZMh2sjQ/viewform?usp=sf_link 

Skribent: Anette Löfgren
E-post: Adressen Gömd

 

  Bioracer 

dalabataljon

Drg.heraldisk

 

 

Postadress:
Falu CK - Cykel
c/o Anette Löfgren, Jesper Svedbergsvägen 27
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kassor@falucykelklub...

Se all info

RF-SISU

Antidoping

Intersport Logo

Rightforbike