Hoppa till sidans innehåll

Mitt Vårrus – spring Vårruset virtuellt!


Hej! I måndags gick startskottet för den virtuella turnén Mitt Vårrus som pågår fram till och med den 4 juni. Tillhör du dem som hade tänkt att springa Vårruset i år, men inte hade hunnit anmäla dig? Eller dem som brukar springa Vårruset och gärna vill stödja de föreningar som arrangerar Vårruset varje år? Nu har du chansen att vara med i Mitt Vårrus!

För några veckor sedan tvingades vi ställa in Vårruset på grund av den pågående coronapandemin – otroligt tråkigt både för deltagare och arrangörer, men så hörde många Vårruset-tjejer av sig till oss och frågade om vi inte kunde bjuda in till ett virtuellt lopp istället och självklart vill vi det! Att vara med i Mitt Vårrus kostar 50 kr och de insamlade pengarna går direkt tillbaka till idrottsrörelsen – en rörelse som likt många andra branscher just nu befinner sig i sin kanske största ekonomiska kris någonsin. Du springer Mitt Vårrus när och var du vill och registrerar sedan din runda via en länk du får efter anmälan. Efter målgång kommer du inom kort belönas med ett diplom.*

 Att motionera är viktigt både för den fysiska och psykiska hälsan – speciellt under tuffa tider. Vi kan inte springa tillsammans, men vi gör det inte ensamma, genom Mitt Vårrus peppar och hejar vi på varandra digitalt.

Läs mer om Mitt Vårrus på Vårrusets centrala informationssida

Uppdaterad: 02 MAJ 2020 11:08 Skribent: Ulrik Mattisson
E-post: Adressen Gömd

Friidrottens egen Kårebock

 

FotoKungen-logga-2 kopiera

 

 ICA Supermarket Slätta

 

 Antidoping Sverige

 

falun

Postadress:
Falu IK - Friidrott
Högskolegatan 15
79132 Falun

Besöksadress:
Mattisson, Mormorsgatan 15A
79162 Falun

Kontakt:
Tel: 0730684862
E-post: [saknas] Information

Se all info