Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
12 september 2011 14:19 av Patrik

Spjut

Hej jag är intresserad av att prova på spjutkastning, finns det någon möjlighet till det hos er?

/Mvh Patrik

6 juli 2011 15:58 av Grattis

Grattis!

Grattis till Alexandra Sörensen och Hannah Hellbom som gjorde en fin tävling i Uppsala i helgen som var!

21 juni 2011 13:39 av Andreas

Motionslöpning

Hej!
Finns det någon träningstid då "motionärer" tränar löpning?

28 maj 2011 18:01 av annsan

grattis

Grattis till nytt distriktrekord i kula Lisa Carlsson med 13.30, det gamla var 12.88

27 maj 2011 14:12 av Pappa

Håller med

Håller med dig där KL! Tror att det är vissa föräldrar som ser ett eget misslyckande om inte barnen VINNER och då blir dom förblindade på vägen mot barnens framgång. Dessa barn kommer dock inte att fixa de motgångar som garanterat kommer, då är det nog slut. Tragist att vissa barn verkar kämpa för att vinna för att få bekräftelse (el i vissa fall pengar o presenter) av en förälder. Föräldrar som bara fokuserar på medaljer o resultat hela tiden när de pratar med om om sitt barn...

27 maj 2011 09:52 av KL

Till LK

Ja du LK.Det du säger att det ROLIGA är att VINNA!!! ,då har du nog inte fattat ett dugg vad jag skriver om!Såklart det kan vara roligt att vinna.Men det som verkligen ska vara roligt,är att barnen tävlar och tränar och verkligen älskar DET DOM HÅLLER PÅ MED. Och Inte en massa krav som ställs på dom,och föräldrar som skäller på dom, om dom inte lyckas,tror att många föräldrar vill se sig lyckas genom barnen ,Har sett många sådana exempel ute på tävlingarna,,

26 maj 2011 21:38 av LK

Jo Du

Om Pappa läser tidigare inlägg så ser Far att man diskuterar stjärnstatus och världsstjärnor i sammanhanget, vilket snarare visar vilka ambitioner författarna själva har. Det handlar väl om att få möjlighet till att utvecklas maximalt om man har talang för det och naturligtvis om man visar vilja och engagemang som barn. Många barn vill träna extra och måste få göra det. Motgångar ingår på vägen. Det vet de åsyftade barnen om några.

26 maj 2011 18:40 av Pappa

Oj då

Jag tror att det är någon förälder som känner sig väldigt trampad på tårna här o överreagerar. Tagga ner lite. Ingen har snackat om världsstjärnor. Det räcker med att titta på hur en del pressar sina barn till att vara nr 1 och inget annat verkar duga. Man anar hur sånt slutar. Här handlar det inte om avundsjuka. Barnen unnar sina kompisar det bästa o blir glada för varanns skull. Men en del ser bara sig själv o väljer umgänge utifrån prestationer. Det säger en hel del om folk!

26 maj 2011 14:04 av LK

Håller inte med.

Vänta nu här... vem har talat om världsstjärnor. Luktar det inte jävligt mycket jantelag här?? Jag tycker att man ska tillåtas vara bäst om man är det. Som det beskrivs här får man ju bilden av att både föräldrar och barn i det närmaste borde skämmas för barnens prestationer. sen var det väl det samma om man är 9 år eller 33 år. Våga sträva efter att vara bäst, det är ju knappast farligt. För det roliga det är ju att vinna!!!

9 maj 2011 09:47 av Vi från obygden

Lovar gott

Bra lopp på 800m nicole, lovar gott inför sommaren,Och Alex, grattis till tävlingsrekordet på 60m häck :)

Friidrottens egen Kårebock

 

FotoKungen-logga-2 kopiera

 

 

 

 

 

falun

Postadress:
Falu IK - Friidrott
Falu Tennis- & Idrottscenter, Högskolegatan 15
79131 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 02325755
E-post: This is a mailto link

Se all info