Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
18 april 2011 11:11 av Patric

Våga satsa

Öh, nu ska vi se här..... Du får alltså inte utvecklas till att vara bättre än någon annan, för då känner dom sig sämre?! Medaljer till alla alltså ? Lägg ner denna diskussion. Den är patetisk. Alla får väl göra som dom vill? Dom som känner sig sämre får väl träna mera då? Eller?

18 april 2011 11:03 av Ove

Rolig träning

Intressant diskussion om träning av/för barn. Ämnet verkar var hett och av diskussionen att dömma så handlar det dels om att inte hetsa sina barn och dels om barn som då känner sig sämre(!?) än dom som då vill träna mer... Eller är det föräldrarna som känner sig sämre för att dom inte vill eller orkar följa sina barn till en extraträning? Vad är det för fel med att engagera sig i sina barns träning och ge dem möjligheter till att utvecklas utifrån sina förutsättningar?

18 april 2011 09:27 av Micke

Friidrottsforum

Hej!

Nu är Friidrottsforum tillbaka! Välkommen att diskutera friidrott med andra intresserade.

Med vänliga hälsningar,
Micke

www.friidrottsforum.se

17 april 2011 18:26 av Håller med

Träning

Inge fel o träna extra om man missar sin vanliga träning. Problemet är väl dom som både tränar sina vanliga pass o extra pass trots att dom inte är så stora. Samt extra hård träning inför varje tävling. Det brukar tyvärr sluta med skador o barn som plötsligt bara får nog o lägger av helt. Inte heller bra om pressen ska smitta av sig på barn som tränar för att det är skoj. Det är riktigt pinsamt att se föräldrar springa bredvid banan o skrika åt sina barn när de tävlar. För vems skull tävlar dom?

16 april 2011 20:55 av svat till undrande

Så sant så

Hej.

Undrar vilka du syftar på och det kan vara så att dom inte hinner träna på sina träningsdagar och då kan det vara så att dom kanske vill köra en dag i veckan,,,och vad är då felet med det?

16 april 2011 14:48 av Förundrad

Barnträning

Falu IK´s barn o ungdomar har utsatta tider för träning i friidrottshallen. Övr tid måste man som alla andra betala sin träning i hallen. Ngn förälder nonchalerar det o tar sitt/sina barn på extra träning både lörd o sönd efter den träningstid som varit öppen för alla. Barnen tränas hårt trots ung ålder för att prestera o bli bäst.Varken bra för de för hårt tränade små barnen el andra barn som får höra att dom är sämre av dessa resultatinriktade barn m pressande föräldrar. låt barnen vara barn!

30 mars 2011 16:52 av A R

Kommentar till "besviken"

Är ganska säker på vem som skrivit detta och vilken förening föräldern "representerar". Det fanns EN, upprepar EN sur människa som förstörde stämningen bland aktiva barn, deras föräldrar och funktionärer. Stod och gnydde ljudligt, ältade sin uppfattning trots att ingen kunde göra något av situationen i det läge som blivit. Oavsett hur upplägget blev så har alla inblandade gjort det bästa möjliga, men perfekt kan få saker bli. Om du talar om friidrottens framtid behöver även du visa sportmanship.

19 mars 2011 23:30 av Alexandra

Alexandra heter hon

Felstavat var föregående inlägg.

19 mars 2011 23:18 av En åskådare

Alexanda Sörensen

Tittade på falukurirspelen och jag såg en tjej med ett steg som jag inte har sett förut och jag önskar den tjejen som heter Alexadra Sörensen alla lycka till i framtiden,,det var en fröjd för ögat att se henne springa.

19 mars 2011 23:18 av En åskådare

Alexanda Sörensen

Tittade på falukurirspelen och jag såg en tjej med ett steg som jag inte har sett förut och jag önskar den tjejen som heter Alexadra Sörensen alla lycka till i framtiden,,det var en fröjd för ögat att se henne springa.

Friidrottens egen Kårebock

 

FotoKungen-logga-2 kopiera

 

 

 

 

 

falun

Postadress:
Falu IK - Friidrott
Falu Tennis- & Idrottscenter, Högskolegatan 15
79131 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 02325755
E-post: This is a mailto link

Se all info