Hoppa till sidans innehåll

Anmälan


 

Scandic Junior Cup: lördagens sprint och söndagens distans

Anmälan görs i IdrottOnline och Tävlingskalendern.

 

Lilla SS - ungdom: lördagens distans

Anmälan görs i IdrottOnline och Tävlingskalendern.

 

Lilla SS - ungdom: Söndagens sprintstafett

Direkt till: ANMÄLAN SPRINTSTAFETT

Där görs anmälan, avanmälan och eventuella lagändringar!

 

Hållpunkter

  • Ordinarie anmälan fram till 7 februari.
  • Efteranmälan fram till 12 februari klockan 19:00 i mån av plats.
  • Det går att ändra i redan anmälda lag och att söka efter åkkompis fram till 07.00 söndag morgon den 13 februari.

När du anmäler ett lag så får du som anmälare ett lösenord till din epostadress. Den först anmälda åkaren åker första sträckan och den sist anmälda åker slutsträckan. Lösenordet ska du använda för att göra eventuella ändringar i lagsammansättningen, såsom ändring av vem som åker första sträckan eller för att ersätta någon åkare till följd av sjukdom eller för att ta bort ett anmält lag. Efter 7 februari går det inte att ta bort lag.

 

Ändringar i laget kan göras till klockan 07.00 den 13/2, därefter för Lilla SS över databasen i tidtagningssytemet och då är ej längre ändringar möjliga. Det innebär till exempel att resultatlistorna redovisar de åkare som är angivna i laget vid denna tidpunkt och dess åkares klubbar kommer faktureras anmälningsavgiften.

Lag som anmäls efter att ordinarie anmälan gått ut, dvs efter 23.59 måndagen den 7 februari erläggs en ökad anmälningsavgift med 50 kr per åkare. Denna extra avgift täcker de extra kostnader som uppstår när Lilla SS måste beställa nummerlappar, priser m m för omedelbar leverans.

När man anmäler sig till "söker åkkompis" så får man likaså ett, via epost skickat, lösenord. Det lösenordet används för att ändra uppgifter men också för att ta bort sig själv när en åkkompis har hittats. Tänk på att vi har skapat denna funktion för att skidungdomar lättare ska hitta en tävlingsfrände och kanske rent av en vän för livet. Och var därför noga med att ta bort dig själv när du funnit din åkkompis så besparar du andra onödiga telefonsamtal eller epostbrev.

Lilla SS är mycket tacksam till orienteringstävlingen Daladubbeln så har låtit oss bygga vidare på deras webbanmälan och till Oskar Sundström som har utfört arbetet.

Uppdaterad: 30 DEC 2010 10:55 Skribent: Lilla SS

Tack till våra sponsorer!

 ica-supermarket-slatta

noname logo med platta

Hagstro¦êmska_Logotyp_Gul

yrkesakademin

WSP

norslund

Korpen-orsa-hemsida-2015-190x159

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan


 

Postadress:
Falu IK - Skidor
Mårten Sahlin, Utvägen 5
79174 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info