Hoppa till sidans innehåll

Beslutet: Kultur- och fritidsnämnden går vidare med ISAK-förslaget!

28 MAJ 2021 13:28
  • Skapad: 28 MAJ 2021 13:28

Efter mötet på torsdagskvällen kom det positiva beskedet från beskedet från Svante Parsjö Tegnér (L), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

– Nu har kultur- och fritidsnämnden fattat helt enigt beslut att gå vidare med det förslag ISAK föreslagit. Det känns roligt. Förvaltningen ska ta fram lite mer siffror och underlag, sen är målet att skicka iväg ärendet vidare till kommunfullmäktige i höst och be om driftsmedel. Förhoppningsvis får vi ett positivt beslut där också, säger Svante Parsjö Tegnér i en snabb kommentar.

Av tre olika alternativ valde alltså nämnden det alternativ som står för utveckling av isanläggningarna – klubbarnas förslag ISAK!

– Givetvis är detta ett stort steg för oss isföreningar så det går inte annat än att vara superglad! Vi har hittat en kemi och styrka tillsammans och än en gång så lönar sig hårt arbete, för det har vi alla verkligen lagt ner, säger Johan Hedberg, ordförande i Falu BS Bandy och fortsätter:

– Nu gläds vi åt detta besked under kvällen men sen är det bara att kavla upp armarna på nytt. Detta är ett steg, men vi är inte framme vid vårt mål förrän vi står och inviger bättre förutsättningar för alla föreningarna!

Skribent: Karin Andersen Lindström
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer säsongen 2020/2021!

 

Falu energi och vatten

 

Dalarnas försäkringsbolag

 

 

Våra samarbetspartners: 

Intersport

 

 

Stort tack!

 

 

Logga

 

Postadress:
Falu KK - Konståkning
C/o Karin Andersen Lindström, Södra Strömvägen 29
79146 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsenfalukk@gmai...

Se all info