Hoppa till sidans innehåll

Brev till föräldrar


 

Brev till föräldrar, Vårterminen 2018         

   

Nu börjar en ny tävlingstermin på Falu Ridklubb och du som förälder till ridande i ponny-shettisgrupper har på er lott att ta 1 pass på 4-5 timmar per ridande barn och termin

        

Det är ditt bidrag av ideellt arbete till vår gemensamma klubb.

En viktig inkomstkälla som bidrar till att hålla nere terminsavgiften!  

 

Din uppgift är alltså att ta med en kaka, muffins eller bullar minst 15 st bitar. Stå 4-5 timmar i Cafeterian tillsammans med 3-4 andra föräldrar under tävlingsdagen, koka kaffe bre mackor och värma lunchen som allt säljs. Städa och plocka ihop under och efter tävlingen ingår också i sysslan. Alternativa funktionärsuppgifter finns för de som önskar, se separata listor på Funktionärstavlan i entrégången.

 

Precis som förra året får ni välja vilken tävling och vilka tider under dagen som passar er bäst. Listor finns i Cafeteriabemanningspärmen som hänger på Funktionärstavlan i entrégången.

Förutom vilken tävlingsdag och tid du önskar så skriver du elevens namn dag och tid den rider samt tel till den vuxna person som kommer som funktionär. 

 

Det går även bra att maila till oss om du har flera dagar som du kan vara tillgänglig som funktionär så skriver vi in dig och mailar tillbaka om vilket pass du fått.

 

Maila till This is a mailto link 

 

Tävlingsdatumen är:        7-8 /4 Dressyr.                5-6/5           Vårhoppet. 26/5 Hopptävling                                                                                                6/6 Voltige. Och             27-28-29/7 Daladressyren

 

Tider att välja på är: Morgon 7.30 – 12.00     Lunch 11.30 till tävlingens slut

 

 

Om Du får förhinder är du själv ansvarig att byta med annan förälder.

 Byt med andra föräldrar, kontaktuppgifter finns på de listor som vi skickar ut via mail och sätter upp i stallet när vi fyllt tävlingskalendern med namn.

 

Lite snabbinformation:                                             

 

Varje förälder tar med sig fikabröd för ca 10-15 personer t.ex. ”kladdkaka”, cupcake eller morotskaka. Det är sådana ”smarriga” bakverk som går mest och vi vill ju gärna att det ska sälja bra!                                                   
                                                                                                                    
Viktigt att 1 st förälder per barn kommer. Yngre barn kan självklart hjälpa till, men föräldern är ansvarig och behöver kunna vara tillgänglig för de arbetsuppgifter som skall genomföras. Har du ett äldre barn som kan utföra uppgifter är det värdefullt för oss att de också kommer med och deltar, med dig som förälder eller annan vuxens medverkan.

 

I cafeterian finns info om vad som behöver hända under dagen, vad som ska göras och när. En person från cafégruppen kommer att finnas på plats varje tävlingsdag. De har övergripande ansvar och ser till att alla vet vad de ska göra. 

Observera att tillagning sker i cafeterian inne vid ridhuset, men att försäljningen sker i kiosken på läktaren då tävlingarna hålls inomhus och i kiosken vid stora banan underutomhustävlingarna. Cafeterian hålls öppen till sista prisutdelningen för dagen är avsluta.

 

 

Välkommen! och om du har frågor eller funderingar kring detta ring eller maila oss  This is a mailto link

 

 

VI SES!

 

 

Hälsningar Cafégruppen

 

Marit Örjes 0731-830078

Ann-Sofie Atterbrand 070-617 81 00

Carina Nordlander 0730-398 210

Therese Kjellin 070-667 54 86

 

 

Uppdaterad: 13 DEC 2017 13:46 Skribent: Therese Kjellin

Spana in vår klubbshop:

 Klubbshop


 

 

Länk till Svenska Ridsportförbundet

 


 

 


 image001

 


 

 

 

Gamla foton:

albumlogga

 

 
 

 

 

 

Postadress:
Falu RK - Ridsport
Källviksvägen 43
79153 Falun

Kontakt:
Tel: 02314440, 02310127
E-post: This is a mailto link

Se all info