Hoppa till sidans innehåll

Coronaanpassningar 6 september

17 AUG 2020 07:41
RunnOpenWater kommer att ha en hel del anpassningar för att minska risken för smittspridning.
  • Skapad: 17 AUG 2020 07:41

Vi kommer att ha efteranmälningar på mobilen, så om ni inte har föranmält er så bör ni se till att ha en qr-kodläsare samt swish instalerad i mobilen. Målområdet där sekretariatet kommer att vara får ni inte befinna er i före tävling mer än kortare stunder vid frågor (enbart tävlande). Inget köande.
Det kommer inte att finnas några omklädningstält i år, däremot en bevakad väskförvaring. Toalett kommer att finnas med handsprit.
Startområdet kommer att vara inhägnat och aktuell startgrupp får tillträde 15min före start. Alla som inte är tävlande får sprida ut sig längs stranden utanför start och målområde, tänk på att hålla 2m distans. Framförallt vill vi inte ha en massa publik vid varvningplatsen.
Starten kommer att ske i omgångar med tävlingsklasserna först, motionklass damer för sig och motionsklass herrar för sig. 15 minuters lucka mellan startgrupperna.
Det kommer inte att serveras fika eller sportdryck i år, så ta med själv det som ni vill ha efter loppet. Efter målgång vill vi att ni lämnar målområdet för att byta om. Vi kommer att ha en kort prisutdelning för de främsta i tävlingsklasserna. Övriga priser lottas ut i förväg och fås vid målgång.
Resultatlistan kommer att finnas som ett levande dokument på nätet som ni kan titta på i mobilen (qr-kod).
Vi tror att ni förstår och uppskattar att vi gör på det här sättet och hoppas att ni kommer att få en fantastisk fin tävling.
Välkomna 6 september
Skribent: Gunnar Kihlberg
E-post: Adressen Gömd

facebook_50px

Twitter_50px

YouTube

CertifieradCrawlkurs_logga

Stora_stoten svart

 

Runn Open Water

 

Vill du ha
vårt nyhetsbrev?

Nyhetsbrev

 

Beställ klubbkläder

logo-stadium-header

 

Scandic Lugnet Falun_Red

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Falu SS - Simidrott
Lugnetvägen 7
79131 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 7
79131 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info