Hoppa till sidans innehåll

Privat simundervisning


Falu SS erbjuder privat simundervisning för barn och vuxna. Med egen simlärare får du chans att öva på just det som du behöver.

Barn
Falu Simsällskap erbjuder enskilda simlektioner för barn. Med en egen simlärare får barnet chans att öva på just det som han/hon behöver öva på. Behöver ditt barn extra hjälp med bröstsimmet? Vill ditt barn lära sig att dyka? Har ditt barn svårt för att flyta på rygg och vill träna extra på det? I vår privatsimskola lägger vi upp undervisningen utifrån barnets behov.

Privatsimskolan äger rum på Lugnets inne/utebad och sker samtidigt som badet är öppet för allmänheten. Falu Simsällskap erbjuder ett paket med 4 tillfällen á 30 minuter, priset är 1100 kr. Entréavgift till simhallen tillkommer. Föräldrar måste betala sin egen entrèavgift om ni vill följa med in. Du väljer själv vilka tider du vill ha och hur tätt du vill ha lektionerna. 

Vid frågor om privat simundervisning för barn kontakta This is a mailto link 

Vuxna
Falu Simsällskap erbjuder även privata simlektioner i crawl för vuxna. Med en egen simlärare får du chans att öva på just det som du behöver för att ta nästa steg i din utveckling. I vår privatundervisning lägger vi upp undervisningen utifrån dina behov. Genom att anmäla dig här skickar du en intresseanmälan till oss. Vi kontaktar sedan dig för att komma överens om tidpunkt.


Privatundervisningen äger rum på Lugnets innebad/utebad och sker samtidigt som badet är öppet för allmänheten. Falu Simsällskap erbjuder ett paket med 4 tillfällen á ca 40 min, priset är 1500 kr./person. Entréavgift till simhallen tillkommer. Du väljer själv vilka tider du vill ha och hur tätt du vill ha lektionerna. Är ni ett mindre sällskap som vill göra detta tillsammans går det bra att var upp till 4 personer/tillfälle.

Vid frågor om vuxensimundervisning kontakta This is a mailto link

Uppdaterad: 08 JUN 2017 11:20 Skribent: Tomas Viker
E-post: Adressen Gömd

facebook_50px

Twitter_50px

YouTube

CertifieradCrawlkurs_logga

Stora_stoten svart

 

Runn Open Water

 

Vill du ha
vårt nyhetsbrev?

Nyhetsbrev

 

Beställ klubbkläder

logo-stadium-header

 

Scandic Lugnet Falun_Red

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Falu SS - Simidrott
Lugnetvägen 7
79131 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 7
79131 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info