Hoppa till sidans innehåll

Partners


Falun-Borlänge SK och våra samarbetspartners ställer siktet högt tillsammans mot SM och OS 2018 samt VM 2019. Där vi tillsammans som ett team arbetar för och med varandra!

Som HUVUDSPONSOR till Falun-Borlänge SK gör du en långsiktig satsning tillsammans med klubben, en satsning som ska löna sig för ert företag. En huvudsponsor får ta del av de mesta som FBSK erbjuder och får bland annat stora exponeringsmöjligheter på våra kläder, hemsida och trailer. Även våra TEAMSPONSORER och PARTNERS är mycket viktiga för oss och vår satsning framåt, dessa har också möjlighet att synliggöra sig hos oss. Vi har ytterligare en variant och det är något vi kallar för TÄVLINGSSPONSOR där vi presenterar företaget på vår blogg inför specifik tävling på hemsidan och på Facebook. Totalt sett så är vi mycket tacksamma för allt stöd vi får av våra sponsorer som gör vår satsning möjlig.

SPONSORER
Falu Kommun     Bildresultat för borlänge kommun   Bildresultat för idre fjäll

ernst

truckservice

Bildresultat för nkt cables

 

 

Bildresultat för dalarnas försäkringsbolag

Bildresultat för structor

Bildresultat för byggpartner i dalarna

Bildresultat för np3 fastigheter

http://media.falunborlangesk.se/2018/02/bravidalogo-300x201.jpg

Bildresultat för dalaprofil

Bildresultat för dala sports academy

PWC        ÅF    Bildresultat för ica maxi falun

 

Som partner i Falun Borlänge SK får ni möjligheten att bland annat exponeras på våra mössor, tävlingsdräkter, överdragsdräkter och hemsida. Samt att ni som företag får vara med på en del av våra andra erbjudanden, som t.ex. skidteknik för era anställda och kunder eller exponering av klubben/åkarna i er egen marknadsföring.

 

Uppdaterad: 21 SEP 2018 11:34 Skribent: Sofie Mattes

Postadress:
Falun Borlänge SK - Skidor
Konferensbyrån, Forskargatan 3
78170 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0705686014
E-post: kontakt@falunborlang...

Se all info