Hoppa till sidans innehåll

Arrangemang


Klubben har flera återkommande arrangemang. Så här ser det ut 2018

 

Ta med en kompis (mars)

Denna veckan anpassas träningen till att de som vill tar med sig en kompis som vill prova på judo. Vi har även insamling till Fatmanour. V 11. 12-18 mars

 Ninja Cup (en lördag i april)

En "prova-på-tävling" på klubben endast för klubbens medlemmar. Ett bra sätt att få prova på hur det är att tävla. V 15. 14 april

 SuperKidz (maj-juni)

Ett läger för klubbens barn som varar i 2 dagar. Arrangerades för första gången 2001 och 2015 var det 5 års jubileum.V 23. Ev 9-10 juni.

Grillknyt

Alla är välkomna till grillen och gemenskapen på judoklubben! V 33.

Färgelandadagarna

Vi kommer att närvara med judomattor och tvära kast! V 34. 

Familjevecka+Rosa vecka Cancer insamling (hösten)

Alla föräldrar, barn, respektive, syskon - (stora som små) välkommen att träna tillsammans med barnen, föräldrarna och syskonen denna veckan. Morbröder, kusiner och andra släktningar är förstås också välkomna. Träningen kommer vara anpassad för just detta ändamål och syftet är att alla skall ha roligt tillsammans på judomattan. Ev v 42.
 
Föräldrajudo (hösten)
När famlijeveckan tar slut tar föräldrajudo över några veckor, där förlädrar som vill kan få prova på att testa en anpassad judoträning för att som många andra föräldrar sedan också börja med judo.

Höstmys (en vardagkväll på höstlovet)

På höstlovet anordnas en kväll där det bjuds på pizza, popcorn och film för alla barn i klubben. v 44. Torsdag 1 oktober.

Klubbmästerskap och julavslutning (december)

Hösten avslutas med klubbmästarskap och julavslutning där alla får vara med och tävla och sedan kommer tomten på besök. V 50. 15 december.

 

 Övriga arrangenmang

Förutom detta brukar klubben vara med på Valborgsfirandet i Stigen, Harvens dag i Färgelanda i augusti. Får vi inbjudan till fler arrangemang så kan vi dyka upp där också. 2015 var vi tex med på Värdensbarn galan i Sporthallen och Alla barns dag i Färgelanda centrum och 2014 sålde vi korv på Julmarknaden. Dessutom är vi ute på skolor och visar upp sporten.

  

35-års jubileum

2016 firade klubben 35 år. FJK hade stort kalas i Allhem.

Tidigare arrangemang

Tidigare har klubben arrangerat tävlingen "Judodraget" och familjetillställningen"Vikingafesten", men dessa ligger just nu på is.

Uppdaterad: 17 FEB 2018 17:05 Skribent: Kim Sandin

SPONSORER

Postadress:
Färgelanda Judoklubb - Judo
Aspekullevägen 5
45830 Färgelanda

Besöksadress:
Stigevivägen 15E
45894 Stigen

Kontakt:
Tel: 0705526126
E-post: info@fargelandajudo....

Se all info