Hoppa till sidans innehåll

Försäkringsinformation


Svenska Judoförbundet har från 2009-01-01 tecknat olycksfallsförsäkring (s k licensförsäkring) för alla medlemmar i föreningar tillhörande Svenska Judoförbundet hos försäkringsbolaget AIG Europe (tidigare Chartis Europé).

Information om försäkringsvillkor och skadeblankett  dokumentbanken, se länkar.

Skriftlig skadeanmälan ska skickas till;

AIG Europe Limited, Skadeavdelningen

Box 3506

103 69 STOCKHOLM.

Frågor om anmäld skada: tel nr 08-506 920 20.

 

TÄNK PÅ!

  • Försäkringen gäller enbart för olycksfall och skador som sker vid utövande av judo. Har man i klubben även annan verksamhet måste klubben själva se till att försäkra dessa medlemsgrupper.
  • Olycksfallsförsäkringen är ett grundskydd som omfattar alla medlemmar. Tänk på att du kan behöva komplettera med andra försäkringar. Särskilt viktigt är det att se över det privata försäkringsskyddet om man tävlar. Vissa försäkringsbolag har undantag i försäkringsvillkoren för kampsport så kontrollera särskilt vad som gäller för Din försäkring.   

 

Licensförsäkringen gäller även för skador som inträffar vid tävling eller träning utomlands, men det kan finnas undantag för krigsdrabbade områden och man bör därför kontrollera särskilt vad som gäller inför en sådan resa.

Det finns även möjlighet att teckna en kompletterande korttidsförsäkring vid utlandsvistelse som avser läkekostnader, merkostnader för kost och logi, tandbehandlingskostnader, merutgifter för hemtransport.

Nödvändiga och skäliga kostnader ersätts, max 300 000 kr.

 

Länk till skadeblankett

 

Information från försäkringsbolaget

Uppdaterad: 17 JAN 2015 17:08 Skribent: tommy widekärr

SPONSORER

Postadress:
Färgelanda Judoklubb - Judo
Aspekullevägen 5
45830 Färgelanda

Besöksadress:
Stigevivägen 15E
45894 Stigen

Kontakt:
Tel: 0705526126
E-post: info@fargelandajudo....

Se all info