Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Ett stort tack för ett väl genomfört arbete!"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Ett stort tack för ett väl genomfört arbete!


FJK fick idag nöjet att avsluta Bohus - Dals cupen och arrangera deltävling 5. Den sammanlagda cupen vann Stenungssunds judoklubb denna gång och de fick åka hem med pokalen.
Ett stort och välförtjänt grattis till dom!
Färgelanda judoklubb slutade på en hedrande andra plats och under dagens tävling gjorde våra deltagare grymt bra i från sig! Bland annat blev det 7 guld!
Det finns mycket att gotta sig åt en sån här dag, men det som jag är mest stolt över hur resultatet blev. Hur vi lyckades genomföra tävlingen och framförallt den gemensamma arbetsinsatsen som vi lagt ner. Jag pratar om samarbetet mellan kommitteerna som verkligen sätts på prov en sådan här dag. I centrum har förstås sport och Pr/info - kommitten med sina "härförare" Anders och Håkan stått och tillsammans med flera andra fick de både själva tävlingen och kioskverksamheten till att bli succé.
Anlägningskommitten har jobbat med att ordningsställa anläggningen med att färdigställa ny ingång, få upp klädhängare och skoställ, få upp skyltar...bland annat...
Under de kommande dagarna skall ekonomikommitteén jobba med det ekonomiska resultatet.
Det här har varit ett lagarbete gjort av dedikerade och arbetsamma FJKare. 
Jag är så stolt över alla ni som på något sätt bidragit de sista två verkorna till att dett blev så bra. Jag är så glad över vad vi lyckas åstadkomma tillsammans. Tack!
Tommy Widekärr
Ordförande, Färgelanda judoklubb

 

Inga nyheter är skapade

SPONSORER

Postadress:
Färgelanda Judoklubb - Judo
Aspekullevägen 5
45830 Färgelanda

Besöksadress:
Stigevivägen 15E
45894 Stigen

Kontakt:
Tel: 0705526126
E-post: info@fargelandajudo....

Se all info