Hoppa till sidans innehåll

Jag vill börja träna


Färgelanda judoklubb erbjuder alla som är intresserade av judo, introduktion i form av nybörjarintag varje säsong för alla åldrar. Tjejer och killar tränar tillsammans, men vi delas in i åldersgrupper.

 

Träningen sker i Stigen på Stigevivägen 15.

 

Man får provträna 3 gånger gratis innan man binder sig för avgiften. Sedan måste man erlägga medlemsavgift och träningsavgift på vårt plusgirokonto 95845-4

 

Anmälan

I vår träningslokal finner du mer information,  anmälningsblankett och plusgiroavier för inbetalning av medlemsavgift.  Du måste lämna in en anmälningsblankett med adress, och andra personuppgifter, senast efter tre träningar. Glöm ej att på plusgiroblanketten ange för vem betalningen avser. Utnyttja också vår förmånliga familjeavgifter om ni är flera i familjen.

 

Judodräkt

Vid första träningstillfällena går det bra att använda träningsoverall eller andra oömma kläder. Helst med långa ärmar och ben. Efter ett tag går det bra att köpa en judofräkt av oss. Vi tar upp beställningar i samband med träningarna och de kostar från ca 400 kr, beroende på storlek.

Uppdaterad: 02 OKT 2016 20:52 Skribent: Tommy Widekärr

SPONSORER

Postadress:
Färgelanda Judoklubb - Judo
Aspekullevägen 5
45830 Färgelanda

Besöksadress:
Stigevivägen 15E
45894 Stigen

Kontakt:
Tel: 0705526126
E-post: info@fargelandajudo....

Se all info