Hoppa till sidans innehåll

Färjestadens Motions IF - Skidor

 

Välkommen till Färjestadens Motions IFs hemsida!

I Kalendern kan Du läsa om när vi har våra aktiviteter.

VÅRSÄSONGEN INSTÄLLD!! Pga de strikta restriktionerna och nya varianter av Corona får vi hålla på starten av våra söndagspromenader och avvakta att de släpper lite på taket för antalet som får samlas samtidigt i olika aktiviteter. Vi siktar in oss på start till hösten igen. Håll koll här för fortlöpande information.

UPPSKJUTET! ÅRSMÖTE för verksamhetsåret 2020 pga Folkhälsomyndighetens retriktioner är det uppskjutet till efter 30 juni i avvaktan på deras beslut om antalet personer på sammankomster. Enligt RF är detta OK då det inte är möjligt på annat vis med de regler som gäller. Vi följer FHM råd vid tillfället så vi återkommer närmare mer exakt hur vi ska lösa det då och var.

Lite regler i dessa Corona/Covid19 tider! Är Du minsta förkyld... snälla kom inte å dela med dig... många är äldre eller i riskgrupper. Vi kommer i möjligaste mån sitta ute å sälja eller inne i trapphuset... kön utanför. En å en kommer in å köper brickor och får sitt medlemkort stämplat. Har Du Swish betala gärna med det 123 499 10 06 men kontanter går givetvis bra också. Det kommer att finnas handsprit tillgängligt använd det. Håll avstånd. Hjälps vi åt med detta så blir det en fin höst framöver! Välkomna!

Datum är nu satta för våra cykellopp 2021 

29 maj Alvartrampen OBS! INSTÄLLT... läs på den sidan.

24 juli Skansenrundan/Öland Tvärs

5 september Ölandsrundan/Jubileumsrundan (alt 29 augusti håll koll!)

Telefonnummer till (vårt kansli 076 - 863 6532 inte så ofta bemannat) eller 0485-31358 Gösta, 070-2068334 Tomas.

ANGÅENDE GDPR DVS HUR VI PÅ OLIKA SÄTT REGISTRERAR DIG. I vår medlemsbok finns namn och adress inga personuppgifter i övrigt. De uppgifter Du angivet på ev anmälningar till våra lopp slängs efter genomfört lopp. Startlistor sparas men bara med namn och bostadsort. Här på vår hemsida läggs inga adresser upp bara bostadsort och vår sida följer i övrigt RF:s riktlinjer så medlemsregistret hos vår administratör är bara födelsenummer (inte hela personnumret). Vi lämnar inte över dina uppgifter till andra aktörer för t ex reklamutskick. Deltager Du i våra aktiviteter finns det "risk" att Du hamnar på något foto. Har Du synpunkter i övrigt - hör av dig!

Veckans träningar: 

Onsdag - se Facebook Tomas Larssons sida.

Lördag   - se Facebook Tomas Larssons sida.

Kolla i Gästbok och på Facebook om det blivit ändringar!

Köp medlemskort för endast 70 kronor sätt in på bankgiro 5273 - 5933 eller SWISH 123 499 10 06 namn, födelsenr o adress.  Klicka på Medlemskap .... ovan och fyll i begärda uppgifter! Tack för att ni stödjer oss!

Kläder som finns i lager:

Necktube (buff) 100:-. Skoöverdrag (lite thermo) 1 par stlk 38-41 kostar 404 :-. Armvärmare 2 par stlk S och M kostar 350 :-. Byxa lång thermo (ej pad) stlk L kostar 1299:-.

Rabatt i Cykelaffären, alla som har ett medlemskort i Färjestadens Motions IF har 10 % rabatt på racer och MTB i Färjestadens Cykelaffär på allt utom arbete!

Köpingsviks Konditori bjuder på kaffet när Du cyklat dit på en träning. Du betalar bara det Du ska äta. Medlemskortet ska visas. OBS! Stänger i o m november och öppnar igen till våren.

VÄDRET enligt Klart.se 

http://www.klart.se/väder-färjestaden.html?v=per_timme

 

Bilder finns under Arkiv.

Gästbok där får Du snabb kontakt med oss.

 

 

Skansenrundan 2021

Öland Tvärs 2021

Ölandsrundan 2021

Vasaåket 2021

Postadress:
Färjestadens Motions IF - Skidor
Erik Petersson, Storgatan 9
38631 Färjestaden

Kontakt:
Tel: 0768636532
E-post: tomas.larsson1957@gm...

Se all info