Hoppa till sidans innehåll

Torslunda hembygdsstuga 170528


Finalen på FMIFs söndagspromenader var ett samarrangemang med Torslunda Hembygdsförenng och hade därmed hembygdsgården uppe i Torslunda som samlingsplats. Mycket av slingan var en trvlig nyhet för motionärerna. Det s k Prästhaget har nog tifdigare passerats men däremot inte Ferdinandas stuga. Särskilt aktuell genom en nyligen utgiven bok om Nanda, kvinnan som boddde i stugan. Dagens kaffestoppvar förlagt till Tors Källa - ett populärt initiativ av Hembygdsföreningen vars relativt nye ordförande Stefan Svenaeus, var på plats. Dagens tips var förmodligen inte av det lättaste slaget eftersom ingen rätt kupong kunde noteras. Däremot elva 11:or där Lars-Erik Hallgren, Tomas Larsson och Solveig Gustafsson-Ny lyckades bäst med skiljeuppgiften 3,79 m och därmed har priser att hämta.

Rätt svar: Nybro, Victoria, Fredrik, 1947, 53 personer, Eksgården, livsmedel, Albrunna, Tilde de Paula-Eby, Annie, Ingemar Nordström, Sigfrid Rudberg.

Rätt rad: 122 XX1 1X1 222

Som nämndes i inledningen var detta sista promenaden för säsongen och återkommer söndagen den 10 september från Kansliet. Intresserad av FMIFs bingopromenader kan under sommaren gå dessa på Saxnäs Camping varje dag fr o m vecka 25.

Uppdaterad: 01 JUN 2017 16:22 Skribent: Tomas Larsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Färjestadens Motions IF - Skidor
Erik Petersson, Storgatan 9
38631 Färjestaden

Kontakt:
Tel: 0768636532
E-post: This is a mailto link

Se all info