Hoppa till sidans innehåll

!! SIMHALLEN !!

15 MAR 2019 15:32
Uppdaterad 19 mars 2019

  • Uppdaterad: 15 MAR 2019 15:32

Då simhallen har fått stänga pga renovering måste vi ställa in all aktivitet för E-gruppen och lek och plaskgrupperna söndag och måndag tillsvidare. Då kommunen inte vet hur stora och omfattande skadorna är kan de inte heller säga hur lång tid det kommer ta att renovera. Simhallen kommer förbi stängd tillsvidare information. Vi börjar med att meddela att det INTE kommer vara någon aktivitet 17-18 mars, vidare får vi informera vecka för vecka.

‼️ALL INFORMATION KOMMER LÄGGAS HÄR PÅ FACEBOOK OCH ÄVEN VÅR HEMSIDA‼️

Bli gärna vän med oss på facebook om du inte redan är det och snälla, SPRID denna information. Har ni ytterligare frågor har ni på informationslappen fått Helena och Annas nummer och mailadresser som ni kan skicka till, det går även bra att maila klubbens mailadress info@filipstadsk,com eller skicka på messenger (snabbast svar får ni om ni kontaktar Helena eller Anna direkt).

För de barn som simmar i E3 och väljer att träna även på måndagar kommer vi försöka att träffas i Åsenskolans idrottshall kl. 16.30-18.00 och göra diverse olika aktiviteter tillsammans, vi kommer meddela här på FB om det sker några ändringar.

 

Simhallen troligen stängd i flera månader

Kan ta månader

Han räknar med att bedömningen som nu ska göras kommer att ta några veckor.

– Därefter måste vi försöka samla ihop det här och göra en bedömning av vad det kostar att göra något åt det här. Sen får man lyfta det politiskt och ta en diskussion där, och skulle det vara så att man kommer fram till att man ska göra något så kommer det att dröja en eller två månader innan man lyckats handla upp det där. Då är vi redan framme i sommar, så vi säger i nuläget att simhallen kommer inte att öppnas före sommaren. Sen får vi se.

Tilläggas kan att simhallen normalt brukar hålla sommarstängt, så kanske blir det inte simbart igen förrän i höst.

Sprickor undertill

Sett från kakelsidan ser simbassängerna ganska fräscha ut, men simhallen är snart 50 år gammal och att det finns brister står nu klart.

– Man måste gå in bakom plattväggarna och under bassängbotten och titta. Man ser inte så jättemycket om man tittar uppifrån, utan det är ju under bassängen. När man kryper omkring där, så ser man att sprickorna har vidgats och det har rört sig i betongen, berättar Inge Nilsson Piehl.

Skribent: Tommy Bäck
Epost: Adressen Gömd

Medarrangör av:


   

 

Postadress:
Filipstads SK - Simidrott
Box 107
68223 Filipstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info