Hoppa till sidans innehåll

RF SISU Uppland


LOK-stödsansökan för hösten 2020 ska vara inskickad senast den 25 februari. Ansökan görs via din förenings IdrottOnline-sida och alla LOK-stödsaktiviteter måste vara registrerade digitalt.
 
Folkhälsomyndigheten förtydligar idag att träning utomhus kan fortsätta, om anläggningarna kan hållas öppna på ett smittsäkert sätt och de allmänna råden följs.
 
Den 15 januari öppnar Riksidrottsförbundet ansökan om kompensationsstöd för idrottsföreningar gällande fjärde kvartalet 2020.
 
Tidigare i veckan kom beskedet från Regeringen och Folkhälsomyndigheten att träning under smittsäkra former nu tillåts även för de som är 16 år och äldre. De nya föreskrifterna och nationella allmänna råden träder i kraft den 14 december.
 
Sedan den 1 juli 2020 är det obligatoriskt för föreningar att närvaroregistrera samtliga LOK-stödsaktiviteter digitalt.
 
Idag får uppländska föreningar besked om kompensationsstöd för perioden juli- september 2020. I Uppland får 84 föreningar dela på totalt 3 558 000 kronor.
 
De skärpta allmänna råden för Uppsala län förlängs till och med den 13 december. Det beslutade Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Uppsala idag. Vad innebär det för idrotten i länet?
 
Genom att följa allmänna råd och anpassa verksamhet bidrar idrottsrörelsen till att undvika smittspridning. Riksidrottsförbundet har tagit fram ett antal riktlinjer som kan vara bra att följa om just din förening trots det skulle drabbas.
 
Med anledning av det allvarliga läget med allmän smittspridning av coronaviruset har länsstyrelsen i Uppsala län idag beslutat att publikgränsen på max 50 personer kvarstår efter den 1/11. Dessutom förlängs de skärpta allmänna råden till den 17/11.
 
Med anledning av de skärpta allmänna råden i Uppsala län arrangerade RF-SISU Uppland, tillsammans med Riksidrottsförbundet och chefsläkare Inge Bruce vid Region Uppsala, den 21 oktober en digital informationsträff för SDF och föreningar.
 
Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 har Folkhälsomyndigheten, i samråd med bland annat smittskyddsläkaren i Region Uppsala, fattat beslut om skärpta allmänna råd i Uppsala län.
 
Springa, hoppa, krypa och rulla! Förra veckan fick 210 barn i årskurs F-6 på Skolstaskolan i Enköpings kommun testa på många olika rörelser i RF-SISU Upplands rörelsebana.
 
I lördags hände något unikt. Riksidrottsförbundet skickade ett 20-tal av Bildbyråns fotografer till idrottsföreningar över hela Sverige. I Uppland besökte uppsala-fotografen Tobias Sterner Knivsta Kenka Karateklubb och Fyrisfjädern Badmintonklubb.
 
Den 15 oktober öppnar Riksidrottsförbundet ansökan om kompensationsstöd för kvartal tre. För mer information om ansökningsprocessen, välkommen att delta vid något av våra webbsända informationstillfällen.
 
Idrottsföreningar som bedriver eller har bedrivit verksamhet för äldre under 2019 har från 1 oktober till 30 november 2020 möjlighet att söka ekonomiskt stöd för verksamheten.
 
12

Vi stödjer Films SK !SH bygg logga_vi_tar_ansvar
1184512  profil_03_logoICA BrukskanonenHandelsbanken Österbybruklogga1

 
logo_osth


 
 

 


Thumbnail CoopP.M. Ställningar & Allservice 

 

eaab_logga_emboss

 Vattenfall Forsmark


 
c24bygg
Swish


Postadress:
Films SK - Fotboll
Björkparken 14,Film
74892 Österbybruk

Kontakt:
Tel: 029541000
E-post: fskfotboll@filmssk.se

Se all info