Hoppa till sidans innehåll

Finspångs AIK Badmintonklubb - Badminton

Finspångs Kommuns idrottshallar fortsätter att ha öppet för verksamheter för åldersgruppen födda 2002 och senare. 

Texten uppdaterad 2021-03-05.

Åtgärder i Finspångs kommun för att förhindra smittspridningen av covid-19.

Finspångs Kommun meddelade fredagen den 5 mars att verksamheter i kommunens idrottshallar kommer även fortsättningsvis endast att vara öppna för ungdomar födda 2002 och senare. Det innebär att FAIK Badmintonklubbs onsdagsträningar tills vidare pågår som vanligt för ungdomar födda 2002 och senare. Restriktioner utfärdade av Folkhälsomyndigheten gäller fortfarande. Det innebär att fysiska avstånd på minst 2 meter skall hållas i hallen. Omklädning bör ske hemma och en god handhygien skall hållas. Vid minsta förkylningssymtom så stanna hemma. Vuxna till spelande ungdomar har inte tillträde till hallen under träningspasset.

När ett nytt beslut beträffandet öppethållandet av idrottshallarna i Finspångs Kommun kommer har inte angetts, utan ovan åldergräns gäller tills vidare. När ett nytt beslut kommer så meddelas det på denna sida. Vid frågor så kontakata Kent Åke Olsson 0122-16405.

FAIK Badmintonklubb önskar alla ett fortsatt bra 2021. 

Hälsningar 

FAIK Badmintonklubbs styrelse. 

 

Verksamhetsberättelse för 2020

FAIK Badmintonklubb 

STYRELSE:

Kent Åke Olsson Ordförande

Jan-Eric Svensson Kassör

Hans Bergsten Sekreterare

DEN IDROTTSLIGA VERKSAMHETEN:

Klubbens licensspelare Emma Jonsson i klass U15 har gått vidare i sin utveckling och fr.o.m. hösten gått över till Norrköpings Badmintonklubb; ett logiskt steg för en ökad satsning. Tyvärr tog ju årets tävlingsspelande slut nästan innan det hann börja p.g.a. pandemin. Vi önskar Emma lycka till framöver när förhållandena blivit mer normala.

En del av de övriga ungdomarna hade för avsikt att delta i de i distriktet ordnade nybörjartävlingarna, men tyvärr ställdes dessa in.

Klubbens ekonomi är fortfarande god och just nu finns det plats för fler ungdomar som vill prova på, onsdagar 18.30 till 20.30. Även vuxna är välkomna på den sista timmen.

Antalet medlemmar i klubben uppgick vid slutet av året till 24 stycken, varav 12 stycken vuxna och resten (12 stycken) ungdomar i åldern 8 – 18 år. Antalet ungdomsaktiviteter uppgick till 19+16 stycken (VT+HT).

Under året har klubben haft 3 protokollförda styrelsemöten samt årsmöte.

Styrelsen

 

 

Föreningens nyheter

Postadress:
Finspångs AIK Badmintonklubb - Badminton
Kent Åke Olsson, Östermalmsvägen 59 C
61241 Finspång

Kontakt:
Tel: +4612216405
E-post: kent-ake.ohlsson@tel...

Se all info