Hoppa till sidans innehåll

Finspångs AIK Tennisklubb - Tennis

Välkommen till FAIK tennis i Finspång

Faik logo

Sportlov = Prova på tennis! 


Lördagen 22 februari kl.10-14 (drop-in) håller tennisklubben Öppet Hus för alla som vill prova på den roliga sporten tennis. Vi träffas i tennishallen (C-hallen i Aluceum Arena Grosvad) där du träffar klubbens tränare. Racket och bollar finns, ta med gymnastikskor.

Vi bjuder på varm korv och dricka.

Frågor? Skicka ett mail till: This is a mailto link 

Välkommen!

Prova på tennis

 

Nu drar vårterminen 2020 igång!

Från söndag 12 januari drar vi igång vårsäsongens träningar i C-hallen

 

Fortsatt tränarsatsning!

Krister diplom TGU1

Under två intensiva helger under oktober och november är det nu klart att klubbens tränare Krister "Knutte" Knutsson är diplomerad enligt TGU1, grattis och bra kämpat!

Höstsäsongen 2019 drar igång! 

Söndag 25 augusti drar vi igång med säsongens första träningar. Samtliga träningar sker i C-hallen på Medley/Arena Grosvad. Är du nyfiken på vilka grupper/nivåer som finns hör du av dig till någon i vår tränarstab

Välkommen tillbaka till en ny säsong!

_________________________________________________________________________________

Läs mer från klubbens ordförande Dobben om kommande satsning i Finspång på tennis för barn och ungdomar

Finspångs juniorer levererar!

 Alfred och Dobben

Under dagens tävlingar (190601) vid Åby TK knep vår Alfred Pettersson förstaplatsen för åldern10-12 år. På bilden flankerad av Finspångs tennisklubbs ordförande "Dobben" Stanojevic. Alfred gick obesegrad genom gruppspelet för att möta Marlene i finalen som han vann med siffrorna 6-2, 6-2. Grattis "Affe", bra kämpat!!!


 

 

Hugo&Patrik

 18-åringarna Patrik Alvestrand och Hugo Brungs har tagit ITF-poäng såväl i singel som dubbel i internationella tävlingar. Både Patrik och Hugo satsar nu fortsatt på att etablera sig på elitnivå för seniorer; Vinter, respektive Sommartourerna, samt att etablera sig på den internationella ITF-Touren. Under 2018 deltog även Patrik och Hugo i s k ”College-Showcase” vid University of Pennsylvania i Philadelphia, USA, där de spelade matcher och tränade under 6 dagar tillsammans med andra internationella och amerikanska spelare under ledning av coacher från ett flertal amerikanska Universitet. De inspirerades av miljön och tyckte att de hade ett konkurrenskraftigt spel och framförallt stora möjligheter att utvecklas.

Efter många tester, ansökningar, inspelade college-videos (klicka HÄR !) och intervjuer kan vi gratulera Patrik och Hugo till påskrivna kontrakt med fina skolor och bra stipendier för vidare studier och satsning på tennis vid Universitet i USA. Patrik skrev under November på för Lenior-Rhyne, North Carolina, därefter skrev Hugo på för Drexel University, Pennsylvania under December. Grattis killar ! Mycket bra jobbat ! Lycka till !

Egna nyheter

Nyhet från Svenska Tennisförbundet Öst
2020-02-03
RM inne kommer att spelas i Linköping 12-22 mars.
 
Nyhet från Svenska Tennisförbundet Öst
2020-01-21
Årsmöte kommer äga rum i Norrköping 28 mars.
 
Nyhet från Svenska Tennisförbundet Öst
2020-01-13
Gjensidige Försäkring är det tredje största försäkringsbolaget i Norden, byggt av kunder för kunder. Vi har funnits i över 200 år och försäkrar både privatpersoner och...
 
Nyhet från Svenska Tennisförbundet Öst
2019-12-26
Svenska Tennisförbundet Öst önskar er God Jul och Gott Nytt år!
 
Nyhet från Svenska Tennisförbundet Öst
2019-12-23
Nu är utbildningsprogrammet samt de sportsliga aktiviteter spikade för våren 2020

Postadress:
Finspångs AIK Tennisklubb - Tennis
Grosvads IP, Grosvadsvägen 5
61241 Finspång

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra sponsorer

Babolat