Hoppa till sidans innehåll

...Bra att veta


... packning/tävlingsutrustning

Gärna 2 par tävlingskläder eller fler (tänk på reglerna för tävlingsdräkter: inga spännen får finnas på på baddräkten!), träningsoverall, t-shirt, shorts. Badmössa, simglasögon. Handdukar (minst 2!), vattenflaska. Vissa badhus kräver att man har eget hänglås till skåpen så att ha ett sådant i väskan kan vara bra.

 

...avresa

Varje simmare/föräldrar har ansvar för att ordna så man tar sig till tävlingen, genom egen skjuts eller plats i annan simmars bil. Tränarna behöver oftast en plats i någon bil också. Vi kommer att försöka ordna med en resesamordnare till varje tävling. Information om vem det är kommer i samband med varje tävling.

 

...mat och dryck

På tävlingssidan står angivet om man ska ha med sig matsäck eller matpeng. Matsäck innebär förståss mat för dagen medan matpeng betyder att vi får serverad mat till en mindre kostnad. Bra matsäck att ha med är pastasallad, smörgås. Viktigt för alla att dricka mycket, även föräldrar och andra medföljande.

 

...tips till föräldrar

Det blir oftast mycket varmt i badhusen, rekommenderat är att ha med sig shorts/t-shirt och byta om till. Även badtofflor för dig som inte vill gå barfota. Ljudnivån är också mycket hög periodvis, vet du med dig att du är känslig för detta kan ett par öronproppar i väskan vara en bra idé!

Någon form av kafeteria brukar finnas och ibland även försäljning av badkläder. Tips är att ha med lite kontanter ifall man vill köpa sig något.

FSK föräldrar som följer med på tävlingar brukar samlas och sitta tillsammans. Inget tvång, men trevligt! :)

 

Behöver du veta mer? Prata med  din tränare och du kan även få bra tips från de lite äldre simmarna som har tävlat några år, eller från andra föräldrar!

Uppdaterad: 03 OKT 2011 21:53 Skribent: Stefan Glawing

Postadress:
Finspångs SK - Simidrott
Anna Dunhagen, Rosendalsvägen 1
60560 Svärtinge

Kontakt:
Tel: +46703524523, +46734136496
E-post: info.finspongssk@gma...

Se all info