Hoppa till sidans innehåll

Avboka din ridlektion


 

- Har du ingen möjlighet att komma på din ridlektion kan du i mån av plats rida igen lektionen en annan dag. Du får lov att rida igen en gång per termin utan läkarintyg. Från och med märke 2 blir det lättare med igenridning och då får du rida igen tre gånger.

 

- För att få rida igen din lektion krävs att du avbokar din lektion dagen före lektionen, senast kl. 18:00 . Skicka ett sms till Karina 0734279705 eller Susanne 0739266386. Om du inte hör av dig i tid är din lektion förbrukad

   

- Om du i förväg vet att du ska vara borta avbokar du enklast genom att skriva upp dig i vår  perm för igenridning. Du avbokar med ett mail till This is a mailto link 
  

- När att du avbokar din ridlektion i tid hjälper du dem som vill rida igen eftersom de då kan se att det finns en ledig plats i din grupp. Och när du själv vill rida igen blir det lättare för dig att tidigt hitta avbokade ridlektioner. Dessutom underlättar du för oss att planera häståtgången, vilket är viktigt för både hästar och ryttare.

 

- Anmäl dig till igenridning genom att titta i permen och skriv upp dig på någon av de avbokade platserna. Skulle du sedan inte dyka upp då du skrivit upp dig ser vi din lektion för igenridning som förbrukad.

 

Tack för att du underlättar för oss, hästarna och dina ridkamrater!

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:31 Skribent: Karina Sporrborn
 
Vi riktar ett stort tack till våra sponsorer!
Shoppen 
Shopen Här kan du köpa allt
du behöver till dig och hästen.
Som medlem i Fjärås
Ryttarförening får du
bra rabatt på hela sortimentet.
Det är dropp in öppet, 
men slå gärna en signal för att
vara säker på att jag är hemma. 
mob 0704340440 Mvh Ulla-Britt


AniCura_Vastra_Djursjukhuset_staende_rgb (1) 

 cur
 

 Bröder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

Postadress:
Fjärås RF - Ridsport
Rossaredsvägen 534
43972 Fjärås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info