Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i FRKK


När du rider på Billby ska du även vara medlem i FRKK, Fjord- och Fritidshästens rid- och körklubb.

Det blir du genom att betala in 250 kr till pg 57 68 50-2. Ange namn och e-postadress.

 

Varför ska jag då betala?

Föreningen är medlemmar i Svenska ridsportförbundet och Upplands ridsportförbund. Genom de förbunden har vi bland annat tillgång till kunskap och möjlighet till fortbildning av styrelse och ledare. Vi kan även ansöka om bidrag genom förbunden och få köpa teorimaterial till rabatterade priser som Stina kommer att använda i undervisningen. De som tävlar eller är funktionärer innefattas av försäkringar vid tävlingar. Som medlem får jag tidningen Häst & Ryttare 10 ggr per år. För att vi ska kunna ta del av alla dessa förmåner behöver vi medlemmarnas fulla personnummer för att kunna redovisa till förbunden vilka som är våra medlemmar. Drygt hälften av medlemsavgiften du betalar till FRKK täcker föreningens medlemskap i dessa förbund.

 

Vad händer på Billby?

För den summan som stannar hos oss i föreningen FRKK på Billby gård anordnar vi aktiviteter som riktar sig till medlemmarna och trevligheter för hela familjen. Några återkommande arrangemang är Korv och Skoj, Familjedagen och Lucia. För barnen kommer teorilektioner att hållas och kanske även några arrangemang av vår ungdomssektion. Under året kommer föreningen att anordnar tävlingar på lite olika nivå så att en del av våra medlemmar kommer att kunna vara med. Föreningen arbetar även aktivt för anläggningens utveckling – vilket kommer samtliga verksamma på Billby Gård till gagn.

 Alla medlemmar som uppgett e-postadress får kontinuerligt information. Inbjudningar anslås även på anslagstavlan i stallet.

Välkommen till ridverksamheten på Billby gård och FRKK- din ridklubb!

Uppdaterad: 13 JAN 2014 17:10 Skribent: Pernilla Öhman - Ordförande FRKK

Postadress:
FRKK - Ridsport
Pernilla Öhman, Hällsbovägen 15
19332 Sigtuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: pernilla.ohman@hotma...

Se all info