Hoppa till sidans innehåll

Floby IF - Fotboll

Egna nyheter

Derbyt mellan Falköpings FK och GIF/FIF var på förhand sedd som en sexpoängsmatch. Det blev FFK som tog hela potten och vann med 3-1 (1-1). Därmed anslöt sig FFK till den abso...
 
Det blev islossning mot Södra Ving. Nu hoppas tränare Peter Uvesten att GIF/FIF kan rida på vågen och ta med det goda självförtroendet mot Falköpings FK.
 
U-laget besegrade Åsarp/Trädet U på bortaplan med 2-1 (2-0) igår. ”Såna här matcher – där alla gör sitt yttersta – då blir man så glad som ledare” säger coachen Mattias Stridh...
 
Proppen ur. Ungefär så kan man sammanfatta söndagens hemmamatch, som GIF/FIF vann med 8-1 (4-1). "Det här behövde vi", summerar huvudtränaren Peter Uvesten.
 
 
Det är återigen viktiga poäng som står på spel på söndag. "Vi får hoppas att det vänder för oss nu" säger GIF/FIF-tränaren Peter Uvesten.
 
Kvartsfinalen i DM 2022 mellan FC Trollhättan och Grolanda/Floby spelas tisdagen den 2 augusti kl 19.00 på Edsborg i Trollhättan. FC Trollhättan hör hemma i div 1 Södra och ti...
 
På söndag kl 18 spelar GIF/FIF mot Södra Vings IF på Björkåsen. Precis som 2021 har vi nöjet att presentera LP Bilar i Falköping som matchvärd.
 
Möjligheten fanns – men GIF/FIF U tog inte tillvara på sina chanser. Istället kunde gästande Ekedalen vända och vinna med 3-1 (0-0) på måndagskvällen.
 
Den 11 juni var det dags för årets poolspel på Björkåsen.

 

Lundgrens-bingo

Axima

ICA Nära Floby

 Ac Floby Huvudsponsor

Intersport Falköping

 Effektiv

 

Cyberförsäkring Golv och Färg interiör AB

Swedbank

BS verkstäder

Dahlöf snickeri

 

 Falbygdens Energi

Hotell Falköping

Friskvårdsbidrag

Postadress:
Floby IF - Fotboll
Köpmansgatan 3
52151 Floby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info