Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Lördagen den 26 september genomfördes Gymnastikförbundets årsmöte, denna gång i digital form med anledning av den pågående pandemin.
 
Gymnastikförbundet står precis inför att införliva en ny strategisk plan fram mot 2028. Vi söker nu en engagerad ledare som vill vara en del av denna resa och tillsammans med oss driva flera viktiga utvecklingsområden för Svensk Gymnastik.
 
Nu har ett antal uppdateringar gjorts i Gymnastikförbundets riktlinjer för träning och tävlingar, där fortsatt stora restriktioner gäller för att minska risken för smittspridning av Covid-19.
 
Vi välkomnar Maria Persson som Gymnastikförbundets nya Gymnastikombudsman.
 
Nedan kan du läsa höstterminens första fredagshälsning från generalsekreterare Pelle Malmborg!
 
Nu har du möjlighet att i efterhand ta del av webbinariet från den första september där konceptet Framtidens Idrottshall presenterades för första gången. Från Gymnastikförbundet deltog projektledare Daniel Glimvert.
 
Idag har flera beslut tagits om tävlingar i kvinnlig artistisk gymnastik, trampolin, rytmisk gymnastik och truppgymnastik kan genomföras eller inte.
 
 
 
Nu är anmälan öppen till Förbundsmötet 2020 den 26 september.
 
 
Just nu pågår en politisk process om hur många personer som får delta och vara publik på tävlingar och arrangemang med anledning av Covid-19.
 
I början av veckan genomförde Städa Sverige tillsammans med det lokala föreningslivet en städdag för ett hållbart Haninge. En av föreningarna som deltog var Vendelsö GF.
 
Inför och så här i början av termin får Gymnastikförbundet många frågor som handlar om barngymnastiken och COVID-19.
 
Lagom till skolstart lanserar Gymnastikförbundet fyra nya pausgympafilmer som riktar sig till elever som går i grundskolan och på gymnasiet.
 

Vårt mål är att erbjuda så brett och varierat utbud av kurser som möjligt. Men vad som är allra viktigast för oss är att vår undervisning håller hög kvalitét och att vi har duktiga och motiverande ledare. Hos oss ska så många som möjligt få chans att träna och dansa på sin egen nivå.

Vill man satsa hårt och målmedvetet på dans eller aerobic gymnastics så vill vi hjälpa till att ta dig framåt.

Vill man dansa bara för att det är kul, så vill vi ha kul tillsammans med dig!

 

Har du någon idé om hur vi ska bli bättre? Eller saknar du någon speciell dansstil?

Vi är alltid öppna för nya förslag och idéer, så hör gärna av dig och dela med dig av dina funderingar!

Maila oss här

 

Uppvisning 2008 2

Postadress:
Föreningen Ale Aerobic och Dansstudio - Gymnastik
UllaKarin Othzén, Vadbacka 116
44694 Skepplanda

Besöksadress:
Kulturhuset, Nytorpsvägen
44632 Älvängen

Kontakt:
Tel: 0707200180
E-post: dansstudion.alvangen@gmail.com