Hoppa till sidans innehåll

Hitta oss


Vi bedriver vår verksamhet i Älvängens Kulturhus.

Vi har dels Dansstudion, som är den lokal vi själva ansvarar för, men vi tränar också i Lilla Hallen. Generellt håller alla dansgrupper till i Dansstudion (nås via Kulturhusets huvudingång, samma som Stora Hallen) och aerobic gymnastics-grupperna i Lilla Hallen (nås via en ingång på motsatt sida av huset, sett från huvudingången).

 

Från Göteborg:

Följ 45:an mot Karlstad ca 3,5 mil norrut från Göteborg. Sväng av höger vid avfarten som står märkt mot "Älvängen C". Kör rakt igenom både den första och den andra rondellen. Följ sedan backen som svänger upp åt höger och ta av första avtagsvägen till höger efter backen (då ligger Equmeniakyrkan på höger sida). Fortsätt rakt fram genom bostadsområdet till första korsingen, sväng där vänster. Följ vägen till en parkering vid en fotbollsklubb (ÄIK). Här är parkeringen som är närmast Kulturhuset.

Kulturhuset ligger mellan gamla Madenskolan och ÄIK:s planer, och huvudingången syns från parkeringen.

 

Från Lilla Edet/Trollhättan:

Följ 45:an söderut mot Göteborg. Tag av vid avfarten som är märkt "Älvängen C". Tag vänster uppe på bron för att komma över vägen till Älvängen. Tag sedan första avfarten till höger i första rondellen och kör rakt igenom andra rondellen. 

Följ sedan backen som svänger upp åt höger och ta av första avtagsvägen till höger efter backen (då ligger Equmeniakyrkan på höger sida). Fortsätt rakt fram genom bostadsområdet till första korsingen, sväng där vänster. Följ vägen till en parkering vid en fotbollsklubb (ÄIK). Här är parkeringen som är närmast Kulturhuset.

Kulturhuset ligger mellan gamla Madenskolan och ÄIK:s planer, och huvudingången syns från parkeringen.

 

VÄLKOMNA!

Uppdaterad: 24 AUG 2016 23:21

Vårt mål är att erbjuda så brett och varierat utbud av kurser som möjligt. Men vad som är allra viktigast för oss är att vår undervisning håller hög kvalitét och att vi har duktiga och motiverande ledare. Hos oss ska så många som möjligt få chans att träna och dansa på sin egen nivå.

Vill man satsa hårt och målmedvetet på dans eller aerobic gymnastics så vill vi hjälpa till att ta dig framåt.

Vill man dansa bara för att det är kul, så vill vi ha kul tillsammans med dig!

 

Har du någon idé om hur vi ska bli bättre? Eller saknar du någon speciell dansstil?

Vi är alltid öppna för nya förslag och idéer, så hör gärna av dig och dela med dig av dina funderingar!

Maila oss här

 

Uppvisning 2008 2

Postadress:
Föreningen Ale Aerobic och Dansstudio - Gymnastik
UllaKarin Othzén, Vadbacka 116
44694 Skepplanda

Besöksadress:
Kulturhuset, Nytorpsvägen
44632 Älvängen

Kontakt:
Tel: 0707200180
E-post: dansstudion.alvangen...