Hoppa till sidans innehåll

Våra ledare/lärare


UllaKarin Othzén

Undervisar i Barndans, Jazz, Aerobic Gymnastics och Balett.

Grundade Dansstudion i Älvängen. Är utbildad på Balettakademierna i Göteborg och Stockholm. Har bl.a. tränat karaktärsdans för Gun Rydberg-Déak och har karaktärsdans-, pedagogik- och rytmikutbildning från Folkloreskolan i Lubin/Polen. Fick Ale kulturstipendium 1988. Licensierad Aerobic intruktör i AFAA sedan 1985. Medlem i svensk idrottsmedicinsk förening och licensierad internationell domare i Aerobic Gymnastics. Är utbildare åt Svenska Gymnastikförbundet.

 

AnnTherese Johansson:

Undervisar i Aerobic Gymnastics, balett och modernt.

Har tränat och tävlat i Aerobic Gymnastics sedan 1999. Har bl.a. tio raka SM-guld individuellt i seniorklassen. Deltog i sitt första EM i Portugal 2005 som junior, och har sedan dess deltagit i både EM och VM som senior. Har bl.a. gått Gymnastikförbundets coachkurs steg 1 och Sisu:s barnledarutbildningar (”ledare på barns villkor”). Hon har också deltagit i 7 UEG European Training Camp. 

Har genomfört två yrkesförberedande utbildningsår på Balettakademien i Göteborg.

 

AnnLouise Othzén-Johansson

Undervisar i Aerobic Gymnastics, jazz och barndans.

Har tränat och tävlat i aerobic gymnastics sedan 2002. Har flertalet SM-medaljer på meritlistan, både individuellt och i trio. Har deltagit i EM i Liberec i Tjeckien 2009. Har gått coachkurs steg 1, SISUs barn- och ungdomsledarutbildning samt en mycket meriterande internationell coachkurs som anordnas av det europeiska gymnastikförbundet. Efter fyra år vid University of Western Australia i Perth är hon nu tillbaka i Sverige igen. Hon tränar och tävlar själv i rodd numera, men assisterar fortfarande som rutinerad tränare i Ale Aerobic & Dansstudio.

 

Malin Lundkvist

Undervisar i Aerobic Gymnastics.

Tränar och tävlar i aerobic gymnastics. Har tävlat i samma trio som AnnTherese och AnnLouise. Malin har genom åren en rad stora framgångar, både individuellt och tillsammans med trion. Bland annat har hon tagit SM-brons individuellt 2012 samt SM-guld i trio 2011. Utöver det har hon flera pallplaceringar i totala Svenska Cupen, bland annat tog hon ett silver 2016. Som junior deltog hon i junior-EM i Tjeckien. Malin har gått Coachkurs steg 1 samt SISU:s barnledarutbildning, och sedan vidareutbildat sig inom bland annat kost för idrottare. Hon har även deltagit i ett flertal av UEG:s European Training Camps.

 

Karin Tuvskog

Undervisar i Aerobic Gymnastics.

Karin har tränat och tävlat i aerobic gymnastics sedan många år tillbaka, och har fina såväl nationella som internationella meriter. Hon tog bland annat silver individuellt vid SM 2013 samt brons i IAF Team Cup i Tyskland 2013.

Under 2013 gick hon SISU:s barnledarutbildning, samt har vidareutbildat sig inom bland annat kost för idrottare.

 

Andrea Bergman

Undervisar i Aerobic Gymnastics.

Andrea är trots sin ålder redan en rutinerad gymnast både nationellt och internationellt. Hon har tagit hem SM-guld individuellt som junior, förutom Svenska Cupen som hon också vunnit som junior. Hon har deltagit i flera av UEG:s internationella träningsläger för juniorer samt gått SISU:s barnledarutbildning. Andrea har genomfört en rad av UEG:s European Training Camps.

Andrea bor just nu i Luleå där hon utbildar sig till fysioterapeut.

 

Mustafa Touray

Undervisar i streetdance och parkour.

Mustapha, som kallas Musse av de flesta, provade på dans för första gången under gymnasiet, och var då fast direkt. Sedan dess har dansen varit en stor del av hans liv och har har dansat bland annat Popping, Hip-hop, Street, Isolation, House, Salsa och Dansgestaltning. Han har huvudsakligen gått på Twisted Feet Dance Academy i Göteborg. Sedan han började hos oss i Ale Aerobic & Dansstudio har han vidareutbildat sig inom Gymnastikförbundet, som barnledare med inriktning mot parkour. Musse gillar utmaningar och tar sig tid för alla!

 

Emilia Berkes

Undervisar i aerobic gymnastics.

Emilia är en av Sveriges bästa juniorer genom tiderna. Hon har flertalet segrar i både SM och Svenska Cupen i bagaget, och siktar nu vidare mot seniorklassen. Hon har tävlat internationellt sedan flera år tillbaka, och dessutom deltagit i UEG Junior Training Camp både i Italien och Finland.

 

Dayhane Beltran

Undervisar i aerobic gymnastics.

Dayhane har redan hunnit med en anmärkningsvärt stor utveckling inom gymnastiken. Hon har enbart tränat aerobic gymnastics några år, men tillhör redan den svenska eliten. Hon har fina placeringar från både SM och Svenska Cupen de senaste åren, och har fortfarande tid kvar som junior. 

Uppdaterad: 24 AUG 2016 23:16

Vårt mål är att erbjuda så brett och varierat utbud av kurser som möjligt. Men vad som är allra viktigast för oss är att vår undervisning håller hög kvalitét och att vi har duktiga och motiverande ledare. Hos oss ska så många som möjligt få chans att träna och dansa på sin egen nivå.

Vill man satsa hårt och målmedvetet på dans eller aerobic gymnastics så vill vi hjälpa till att ta dig framåt.

Vill man dansa bara för att det är kul, så vill vi ha kul tillsammans med dig!

 

Har du någon idé om hur vi ska bli bättre? Eller saknar du någon speciell dansstil?

Vi är alltid öppna för nya förslag och idéer, så hör gärna av dig och dela med dig av dina funderingar!

Maila oss här

 

Uppvisning 2008 2

Postadress:
Föreningen Ale Aerobic och Dansstudio - Gymnastik
UllaKarin Othzén, Vadbacka 116
44694 Skepplanda

Besöksadress:
Kulturhuset, Nytorpsvägen
44632 Älvängen

Kontakt:
Tel: 0707200180
E-post: This is a mailto link