Hoppa till sidans innehåll

Våra ledare/lärare


UllaKarin Othzén

Undervisar i barndans, bamsegympa, jazz, aerobic gymnastics och balett.

Grundade Dansstudion i Älvängen. Är utbildad på Balettakademierna i Göteborg och Stockholm. Har bl.a. tränat karaktärsdans för Gun Rydberg-Déak och har karaktärsdans-, pedagogik- och rytmikutbildning från Folkloreskolan i Lubin/Polen. Fick Ale kulturstipendium 1988. Licensierad aerobicintruktör i AFAA sedan 1985. Medlem i svensk idrottsmedicinsk förening och licensierad internationell domare i aerobic gymnastics. Har senast genomfört de internationella utbildningarna 'FIG Academy' 1 och 2. Är utbildare åt Svenska Gymnastikförbundet.

 

AnnTherese Johansson:

Undervisar huvudsakligen i aerobic gymnastics.

Har tränat och tävlat i aerobic gymnastics sedan 1999. Har bl.a. tio raka SM-guld individuellt i seniorklassen samt ett flertal internationella pallplatser. Deltog i sitt första EM i Portugal 2005 som junior, och har sedan dess deltagit i flera EM och VM som senior. Har bl.a. gått Gymnastikförbundets coachkurs steg 1 och Sisu:s barnledarutbildningar ('Ledare på barns villkor'). Hon har också deltagit i sju UEG European Training Camp. 

Har genomfört två yrkesförberedande utbildningsår på Balettakademien i Göteborg.

 

AnnLouise Othzén-Johansson

Undervisar i aerobic gymnastics och jazz.

Har tränat och tävlat i aerobic gymnastics sedan 2002. Har flertalet SM-medaljer på meritlistan, både individuellt och i trio. Har deltagit i EM i Liberec i Tjeckien 2009. Har gått Gymnastikförbundets coachkurs steg 1, SISUs barn- och ungdomsledarutbildning samt en mycket meriterande internationell coachkurs som anordnas av det europeiska gymnastikförbundet. Efter fyra års studier till fysioterapeut vid University of Western Australia i Perth är hon nu tillbaka i Sverige igen. Har senast gått 'Idrottens fystränarutbildning' på Bosön. Hon tränar och tävlar själv i rodd numera, men assisterar fortfarande som rutinerad tränare i Ale Aerobic & Dansstudio.

 

Linnéa Edvardsson

Undervisar i aerobic gymnastics och flexibilitet.

Linnéa har varit aktiv i klubben som gymnast under många år och har tävlat upp till SM-nivå. Förutom att hon tränar själv är hon numera även tränare för andra gymnaster i klubben, eftersom hon tycker det är bland det mest motiverande som finns att se dem hon tränar utvecklas. Hon har senast gått Gymnastikförbundets utbildning för ledare till Bamsegympa.

 

Wille Olsson

Undervisar i parkour.

Wille har tränat parkour och volter sedan 2015. Han är själv tävlingsaktiv inom sporten och placerade sig på 12:e plats på SM 2019. Det bästa med disciplinen parkour är enligt honom själv att det är så fritt, och han gillar att som ledare kunna dela med sig av sina kunskaper till andra. Wille har även gått Gymnastikförbundets parkourledarutbildning.

 

Lovisa Gustafsson

Undervisar i streetdance.

Lovisa började dansa när hon var fyra år gammal och har sedan dess provat på både balett, jazz, contemporary och showdans. Nu på senare år har hon främst riktat in sig på stilarna hiphop och streetdance. 2019 började hon sitt arbete som danslärare och har i samband med det gått flertalet grundledarutbildningar.

Uppdaterad: 24 AUG 2016 23:16

Vårt mål är att erbjuda så brett och varierat utbud av kurser som möjligt. Men vad som är allra viktigast för oss är att vår undervisning håller hög kvalitét och att vi har duktiga och motiverande ledare. Hos oss ska så många som möjligt få chans att träna och dansa på sin egen nivå.

Vill man satsa hårt och målmedvetet på dans eller aerobic gymnastics så vill vi hjälpa till att ta dig framåt.

Vill man dansa bara för att det är kul, så vill vi ha kul tillsammans med dig!

 

Har du någon idé om hur vi ska bli bättre? Eller saknar du någon speciell dansstil?

Vi är alltid öppna för nya förslag och idéer, så hör gärna av dig och dela med dig av dina funderingar!

Maila oss här

 

Uppvisning 2008 2

Postadress:
Föreningen Ale Aerobic och Dansstudio - Gymnastik
UllaKarin Othzén, Vadbacka 116
44694 Skepplanda

Besöksadress:
Kulturhuset, Nytorpsvägen
44632 Älvängen

Kontakt:
Tel: 0707200180
E-post: dansstudion.alvangen...