Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Föreningen Angarns Ryttare - Ridsport

Vårterminen startar

jultomtar till häst

Nu har vi strax ridit ut julen - runt granen på julaftons morgon och dressyr- och hoppträningar under mellandagarna. Redan nu på fredag den 7 januari startar vårterminen.

Medlemsavgift för år 2022

Hur det blir med årets årsmöte är an så länge oklart - och därmed avvaktar vi med att ta upp medlemsavgiften tills vi har fastställt nivån på den för i år. Redan vid förra årets årsmöte föreslog styrelsen en höjning av medlemsavgifter till 150kr för junior och 300kr för senior att gälla från i år. Höjningen av medlemsavgiften beror på att vi behöver täcka de kostnader som klubben har för klubbens medlemskap för medlemmarna i Svenska Ridsportförbundet, Stockholmsdistriktet samt en kollektiv olycksfallsförsäkring (som du kan läsa mer om under fliken "Medlemsskap - Försäkringsbesked". Genom Ridsportförbundet får du även tidningen Häst & Ryttare hem i din brevlåda. Som juniorer räknas man till och med det år man fyller 20 år.

Aktuell medlemsavgift är:

  • junior 120 kr (beräknas höjas 2022 till 150 kr)
  • senior 250 kr (beräknas höjas 2022 till 300 kr)

Avgiften betalas in till klubbens PlusGiro-konto: 55 11 79-5 - så snart vi har klubbat beslutet om höjningen! Du kan även betala via klubbens Swish-konto: 1236931075. Oavsett betalningsmetod: skicka även ett mejl till klubbens kassör (This is a mailto link) med info om namn, grupp, personuppgifter, adress, telefon och mejladress - för komplettering till medlemsregistret (som ligger till grund för t ex bidragsansökan för juniorer, och för utskick av tidningen Häst & Ryttare).

 

Recept

Ungdomssektionen

Nyheter

Postadress:
Föreningen Angarns Ryttare - Ridsport
Johan Andersson, Heimdalsvägen 13
18451 Österskär

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@angarnsryttare....

Se all info