Hoppa till sidans innehåll

Medlemstidningen - Häst & Ryttare


Om tidningen

Häst & Ryttare delas ut till Svenska Ridsportförbundets samtliga medlemmar. Häst & Ryttare är en självständig tidning med uppgift att främja medlemmarnas intressen, att inspirera och öka kunskapen. Detta ska ske genom aktuell information, reportage, nyheter och debatt. Fem sidor i tidningen är vikta åt direktinformation från Svenska Ridsportförbundet. Häst & Ryttare trycks i cirka 108 000 exemplar och utkommer åtta gånger om året, varav två nummer är dubbelnummer.

 

Vem får tidningen?

Häst & Ryttare kommer till alla hushåll där det finns minst en person som är medlem i en klubb ansluten till förbundet (OBS - under förutsättning att du angivit ditt personnummer).

 

Får du inte tidningen?

Om du inte får tidningen kanske vi har fel uppgifter till dig. Skicka i så fall ett mail till Ylva så kollar hon upp det. (För att få tidningen måste du vara korrekt införd i klubbens medlemsregister med personnummer och adress).

 

Här kan du läsa mer om Häst & Ryttare: http://www3.ridsport.se/Hast-och-ryttare/. Tidningen har även en Facebook-sida du kan kika på!

Uppdaterad: 26 JAN 2015 14:22 Skribent: Ylva Grill
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Föreningen Angarns Ryttare - Ridsport
Johan Andersson, Heimdalsvägen 13
18451 Österskär

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@angarnsryttare....

Se all info