Hoppa till sidans innehåll

Nya arbetsgrupper för att engagera fler

08 MAJ 2019 12:30
På vårt senaste möte så la styrelsen upp en ny strategi för vårt fortsatta arbete i Årekanotisterna. Vi vill skapa Sveriges roligaste kanotklubb och för att lyckas med det behöver vi engagera så många paddlare i trakten som möjligt. Om alla hjälps åt
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2019 12:30

VIKTIG INFORMATION från STYRELSEN:

Steg ett är att vi har skapat fem olika arbetsgrupper för viktiga områden. Dessa grupper gör det lättare för fler att engagera sig utan att behöva sitta med i styrelsen. Känner du att du vill vara med och hjälpa till? Kontakta den person som är ansvarig för den arbetsgrupp du är intresserad av enligt nedan:

UTBILDNINGSGRUPPEN

Ansvarig: Lars Larsson

Ansvarig för klubbens utbildningsplan, organiserade träningstillfällen både i badhuset på vintern och utomhus på sommaren. Ansvariga för klubbens instruktörer och deras kompetensutveckling.

 

AKTIVITETSGRUPPEN

Ansvarig: Petter Cech

Ansvarar för att planera, samordna och organisera klubbens övriga aktiviteter. Paddlingsträffar, tävlingar, festivaler, grillkvällar och sociala tillställningar för att stärka klubbandan. Det vill säga allt som inte är organiserad träning och utbildning och faller under utbildningsgruppen. 

 

UTRUSTNINGSGRUPPEN

Ansvarig: Reidmar Rundberg (materialförvaltare)

Denna grupp har ansvaret för att regelbundet se över och inventera all utrustning och se till att trasig materiel lagas eller ersätts.

BYGGRUPPEN

Ansvarig: Karl-Petter Åkesson

Ansvarar för att planera och genomföra byggandet av ny inredning i de två containrar som klubben nu äger. En ska användas för forskajaker och en för slätvattenskajaker. I slätvattenscontainern kommer det finnas möjlighet att hyra en plats för sin privata kajak.

REGELGRUPPEN

Ansvarig: Lynn Stockhecker

Ansvarar för att utarbeta ett nytt och tydligt regelsystem för vad som gäller när det kommer till access till klubbens utrustning. Vem får tillgång till den och vem får låna utrustning på egen hand? Vad krävs från en medlem för att få göra detta osv.

De tre första arbetsgrupperna planerar vi att de kommer att bli permanenta, medan de två sista grupperna Byggruppen och Regelgruppen har en mera tillfällig karaktär genom att vi hoppas att deras arbete framförallt kommer att koncentreras den närmsta månaden och då vara i stort sett klart.

/Styrelsen Årekanotisterna genom ordförande Lars Larsson

Skribent: Lars Larsson
Epost: Adressen Gömd

Kontakta webansvarig.

Postadress:
Föreningen Årekanotisterna - Kanot
Elsa Lindberg, Källvägen 8
83751 Åre

Kontakt:
Tel: +46705973390
E-post: This is a mailto link

Se all info