Hoppa till sidans innehåll

NEWS MAJ

30 APR 2021 20:16
Säsongsavslutning, sommarträning, SM flyttat till augusti
  • Skapad: 30 APR 2021 20:16

Hej! 

Nu går säsongen mot sitt slut och sista träningen för badmintonskolan är den 29:e april. Därefter kommer vi att ha sommarträning under maj, juni och augusti för ungdomar och eventuellt seniorer om det tillåts. Vi kommer att ha träning för fortsättning och ungdomsgruppen mellan 18 och 21 på måndagar och onsdagar och vi kommer att börja med löpning, så ta därför med löparskor.

Vi hade planerat att som vanligt anordna vår årliga avslutning för samtliga medlemmar. Men med tanke på de restriktioner som finns, kan vi tyvärr inte genomföra detta i år. Däremot kommer vi att ha avslutningar för samtliga grupper efter respektive träningstillfälle under v.17. Vi kommer att bjuda på lite fika och informera om kommande aktiviteter till nästa säsong.

Vi kommer i dagarna även att skicka ut träningsavgifter och eventuellt medlemsavgifter för vårterminen via mail.Vid eventuella frågor om avgifter går det bra att höra av sig till vår mailadress.

Angående SM är det nya beskedet att vi kommer att anordna tävlingen antingen den 13-15 augusti eller helgen efter, 20-22 augusti. Vi hoppas att tävlingen kommer att genomföras utan några restriktioner och därmed kunna ha publik i hallen.

Klubben har beslutat att köpa in en bollmaskin till nästa säsong. Vi har fått ett bidrag på 44 000 kronor från Sparbanken för att köpa in en bollmaskin, vilket kommer göra träningarna för barn och ungdomar ännu roligare!

Glad Sommar! /Borås Badminton

Skribent: Emelie Andersson
Epost: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Mer infomation hittar ni under fliken "börja spela" eller mejla oss gärna på This is a mailto link 

 

Postadress:
Föreningen Borås Badminton - Badminton
Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@borasbadminton....

Se all info