Hoppa till sidans innehåll

News Februari 2021

14 FEB 2021 12:06
Vi kunde i förra veckan dra igång samtliga grupper för barn och ungdomar födda 2002 och senare.
  • Uppdaterad: 14 FEB 2021 12:06

Hej!

Vi måste börja med att säga att vi som förening är väldigt stolta och glada över att det är många nya spelare som har börjat träna hos oss och att vår utveckling går åt rätt håll!

Vi kunde i förra veckan dra igång samtliga grupper för barn och ungdomar födda 2002 och senare. Nu är det endast seniorträning, motion samt lördagsträning som vi avvaktar med och förhoppningsvis kan dra igång inom snar framtid.


Nybörjartävling
Vi kommer att anordna årets första interna nybörjartävling, vilket är en tävling för alla spelare som tränar i våra badmintonskolor. Tävlingen är ett bra sätt att lära känna nya kompisar, men också ett sätt att lära sig att spela match. Våra nybörjartävlingar har varit väldigt uppskattade tidigare och vi rekommenderar er starkt att testa på detta!

Tävlingen kommer att spelas den 10:e mars klockan 17–20 och vi kommer att bjuda alla barn på fika och annat gott under kvällen.

Anmälan till tävlingen görs på This is a mailto link och ska göras senast söndag 7:e mars, det går också självklart bra att anmäla till ansvarig tränare. Vi kommer att ha ett begränsat antal platser, så för att vara säker på att få en plats i vår roliga turnering, anmäl er så fort som möjligt.

Vi kommer tyvärr inte ha möjlighet att låta samtliga vuxna vara med under dagen. Om man behöver ha med sig föräldrar, ska detta anmälas till oss och vi kommer ha ett begränsat antal platser på läktarna.

Information gällande träningsrutiner
Det är viktigt att man hör av sig till ansvarig tränare ifall man inte kan komma på träningen, detta görs helst via mejl till ansvarig tränare.
Vi vill också att alla spelare ska ha med sig inomhusskor och vattenflaska till varje träningspass.

Slutligen vill vi påminna er om att fortsatt stanna hemma ifall man är sjuk, samt att tänka på att använda handsprit i hallen innan och efter träning.

Skribent: Jesper Guldbrand Eriksson
Epost: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Mer infomation hittar ni under fliken "börja spela" eller mejla oss gärna på This is a mailto link 

 

Postadress:
Föreningen Borås Badminton - Badminton
Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@borasbadminton....

Se all info