Hoppa till sidans innehåll

News del 2 Augusti 2021

22 AUG 2021 13:42
Nu börjar sommaren gå mot sitt slut och det är äntligen dags att dra i gång träningarna igen.
  • Uppdaterad: 22 AUG 2021 13:42

 
Borås Badminton
 
 
Augusti 2021
 
 
 
 
 
Säsongsstart
Nu börjar sommaren gå mot sitt slut och det är äntligen dags att dra i gång träningarna igen. Höstsäsongen kommer att dra i gång v.35, alltså måndag den 30/8. Vi kommer att inleda säsongen med ungefär samma grupper och tider som i våras, dock kommer vi att lägga till några grupper och göra några små ändringar. Information om vilka tider och dagar som gäller finns längre ner i utskicket.
(Om det är någon som inte kan den dag eller tid som är satt, går det bra att höra av sig till This is a mailto link)

Vi planerar och hoppas på att kunna starta upp en ny träningsgrupp för våra yngsta medlemmar. Vi kommer att återkomma med information om detta längre fram. Vi hoppas även att föräldrar till barnen i denna grupp vill och kan vara med och hjälpa till på träningar, om det så bara att finnas tillgänglig i hallen eller kasta lite bollar.

Lördagsträning & Öppen träning
Vi kommer att fortsätta med vår populära lördagsträning från o med 11 september. Lördagsträningen är en öppen träning, där samtliga medlemmar i klubben får vara med och spela.
Det kommer att finnas en ansvarig ledare på plats, det kommer att finnas bollar och rack att låna om man önskar.
Träningen kommer att pågå mellan 10.00-12.00 för klubbens ungdomar och seniorer. Sedan kommer barn/ungdomar som vanligtvis tränar i någon av våra badmintonskolor få träna i hallen mellan 12.00-14.00 tillsammans med föräldrar/anhöriga.

Vi kommer fortsatt ha en träningstid som vi kallar ”Öppen träning”. Träningen kommer att vara på tisdagar 18–19 och det kommer inte att vara någon organiserad träning, utan det kommer bara vara fritt spel och alla spelare är välkomna att komma och spela.
Vi kommer även här att ha en ledare på plats som kommer att finnas tillgänglig för frågor, lån av rack/bollar etc.
 

 

 
 
 
 
 
 

Årsmöte
Vi kommer att ha vårt årsmöte i Annelundsvillan 16/9, 19.00, där är alla varmt välkomna att delta. Traditionsenligt kommer vi att avsluta årsmötet med den mycket goda fisksoppan.
Kom och var med och påverka och träffa styrelsen. Om du tänker komma på årsmötet vill vi att du meddelar detta till: This is a mailto link.

Medlems-& Träningsavgift
Till den lite tråkigare delen av badminton hör ju att vi är tvungna att ta betalt för att ni ska få träna.
Att avgifterna betalas i tid är viktigt för att vi ska ha möjlighet att hålla verksamheten rullande.
Som tidigare säsong, så kommer vi att skicka ut fakturorna på mail. Därför är det väldigt viktigt att vi har en aktuell mailadress till alla medlemmar.
Är ni inte säkra på att vi har rätt mailadress, till dig, så maila in korrekt adress till This is a mailto link.


Träningsgrupper 2021 – Hösttermin
Vi kommer att ha följande grupper och gruppindelningar under höstterminen. Det kommer att ske lite korrigerar i grupperna inledningsvis, där vi planerar att flytta upp några spelare från badmintonskolan till ungdomsgruppen. Om vi har missat att lägga till någon spelare i grupperna, så önskar vi att ni skickar ett mail till This is a mailto link, så löser vi detta.
 
Skribent: Jesper Guldbrand Eriksson
E-post: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Mer infomation hittar ni under fliken "börja spela" eller mejla oss gärna på This is a mailto link 

 

Postadress:
Föreningen Borås Badminton - Badminton
Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@borasbadminton....

Se all info