Hoppa till sidans innehåll

Årets prestation

24 JUN 2021 11:06
Årets prestation & träningsläger
  • Skapad: 24 JUN 2021 11:06

Hej!

Nu har vårsäsongen tyvärr nåt sitt slut, det har varit en annorlunda säsong där tävlingar, seriespel och andra evenemang varit inställda. Vi har däremot haft en bra uppslutning på våra träningar och fått många nya härliga medlemmar i klubben. Nu hoppas vi att höstsäsongen kan bli lite mer som "vanligt" och att vi kan genomföra alla roliga händelser som vi har planerat!

Som vi tidigare har nämnt, kommer vi att annordna ett uppstartsläger för alla barn/ungdomar i Lundbyhallen den 28-29 augusti och ett uppstartsläger för alla tävlingsspelare/seniorer den 4-5 september. Mer information om läger kommer att skickas ut samt skrivas om på hemsidan i början av augusti.

Vi i Borås Badminton har en vandringspokal där vi varje år delar ut ett pris för "Årets prestation". Priset delas ut till en ungdomsspelare som har visat framfötterna på tävling eller träning.

I år delades priset ut med nomineringen "En väldigt träningsflitig person, som alltid är glad och positiv på träningar, en person som alltid ger sitt bästa och som är en förebild för alla klubbens medlemmar"

Stort grattis till Årets prestation, Carl Rydblom!

Årets prestation

Tack för en fin vårsäsong och varmt välkommna tillbaka efter sommaren!

Glad sommar!

Skribent: Oliver Blixt Gustavsson
Epost: This is a mailto link

Vill du börja spela badminton?

Mer infomation hittar ni under fliken "börja spela" eller mejla oss gärna på This is a mailto link 

 

Postadress:
Föreningen Borås Badminton - Badminton
Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@borasbadminton....

Se all info