Hoppa till sidans innehåll

En förlust och en oavgjord match för serielaget 24/11

25 NOV 2018 09:32
Borås badminton tog sig an BMK Wätterstad och GBK 2 innan halvtidsvilan för säsongen. Tyvärr tappade laget viktigt matcher för att ro hem 2 segrar men ett bra kämpande lag ledde till knapp förlust mot Wätterstad och oavgjort mot Göteborg.
  • Uppdaterad: 25 NOV 2018 09:32

Idag spelade Borås badminton 3e sammandraget i div 2 mellan i Jönköping där hemmalaget väntade i första matchen - BMK Wätterstad. Boråsarna presterade inte sin bästa match för säsongen och tappade tyvärr matcher som i detta fall var avgörande om det skulle bli seger. För att säkra en poäng behövde Heena/Anders vinna mixed men tyvärr hade vi inte marginalen på vår sida och matchen förlorades med 22-24 i tredje set. Matchen slutade 3-5 till hemmalaget.

Andra matchen startade tätt efter den första avgjordes och det var aningen sega men revanschsugna spelare som skulle ta sig an ett annat starkt lag: GBK. Laget inledde starkt med vinst i både herrdubbel ett och damdubbel men tappade sedan herrdubbel 2 och damsingel. 2-2 i matchen innan herrsinglar och mixed skulle spelas. herrsingel 1 och två vanns av borås efter bra insats av Johan Azelius och Pontus Oresten, vilket betydde att en poäng var säkrad och ledning med 4-2. Jesper Guldbrand Eriksson spelade en jämn herrsingel men fick tyvärr se sig besegrad efter 23-25 i skiljeset. I sista matchen för dagen, mixed - skulle bli avgörande om det skulle bli 1 eller 2 poäng i denna matchen. Det blev en jämn kamp där Göteborg återigen vann i tredje och avgörande set. Matchen slutade 4-4 och borås kunde i alla fall få med sig 1 poäng vid halvtidsvilan. Nu blir det att ta nya tag i nästa seriesammandrag som spelas i mars.

Skribent: Emelie Andersson
Epost: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Mer infomation hittar ni under fliken "börja spela" eller mejla oss gärna på This is a mailto link 

 

Postadress:
Föreningen Borås Badminton - Badminton
Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info