Hoppa till sidans innehåll

News augusti - uppstartsläger

03 AUG 2020 17:07
Nu är det dags för ett uppstartsläger för juniorer och ungdomar vilket vi har planerat att hålla den 22 och den 23 augusti.
  • Uppdaterad: 03 AUG 2020 17:07

 

Hej alla Badmintonspelare

Snart startar vi säsongen 2020/2021, den börjar som vanligt första veckan i september eller som för måndagsgruppen den sista augusti alltså den 31:a augusti.

Då förra säsongen blev sönderryckt av Covid-19 och kunde inte spela vår nybörjartävling eller ha vår avslutning som vi ska ha varje säsong. För att kompensera detta lovade vi att försöka hålla ett uppstartsläger under augusti.

Nu är det dags för ett uppstartsläger för juniorer och ungdomar vilket vi har planerat att hålla den 22 och den 23 augusti. Vi kommer att hålla till i Lundbyhallen med spelet och med lunch och lekar är det Almenäs som gäller. På lördagen kommer vi att starta kl 10 00 och hålla på till ca 17 00 och därefter lite lekar och korvgrillning om vädret tillåter, på söndagen är det 10 00 till 12 00 som gäller.

Vi har naturligtvis inga krav på förkunskaper eller hur länge ni spelat. Vi kommer att använda oss av seniorspelare som tränare och ledare och vi hoppas även att föräldrar har möjlighet att hjälpa till, tillexempel med skjuts till Almenäs.

Glöm inte att ta med vattenflaska, extra ombyte samt lite varmare kläder för kvällens leker som sker utomhus. Hoppas ni är lika taggade som vi är, nu kör vi äntligen igång säsongen!

 

Vi vill att ni anmäler er tillThis is a mailto link och meddelar spelarens namn och om några föräldrar kan hjälpa till.

 

 

Hälsningar Borås Badminton

 

Skribent: Jesper Guldbrand Eriksson
Epost: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Mer infomation hittar ni under fliken "börja spela" eller mejla oss gärna på This is a mailto link 

 

Postadress:
Föreningen Borås Badminton - Badminton
Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info